Trump: Ez a borzalom azért történt, mert beengedtük a családját

2016. június 14. 08:44

Ez a borzalom azért történt, mert mi beengedtük ennek az embernek a családját – jelentette ki Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns az orlandói tömegmészárlás kapcsán. Ezzel szemben Hillary Clinton óva intett a muszlimok démonizálásától.

2016. június 14. 08:44

Az amerikai előválasztási kampányra is hatással volt az orlandói tömegmészárlás híre. A két tábor legesélyesebb elnökjelölt-aspiránsai, Hillary Clinton és Donald Trump éles kirohanásokat intézett egymás ellen – derül ki az Euronews tudósításából.

„Ha az FBI terrorgyanús személyeket tömörítő listáján szerepel valaki, akkor nem mehet be csak úgy a boltba, hogy vegyen egy puskát” – mondta Hillary Clinton, továbbá határozottan felhívta a figyelmet a muszlimok démonizálásának a veszélyeire. Trump ezzel szemben a muszlimok bevándorlásának végleges megállítását követelte: „nem hagyhatjuk, hogy újabb ezrek jöjjenek be az országba, köztük olyanok, akik hasonló eszméket vallanak, mint az orlandói tömeggyilkos. Ez a borzalom azért történt, mert mi beengedtük ennek az embernek a családját. Ezek tények, amikről beszélnünk kell”.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2016. június 14. 20:43
pontosan kit is kellene kitiltani? idióta. csak az indiánok maradhatnak? őket nem engedte be senki.
Akitlosz
2016. június 14. 17:07
Obama meg azt mondta, hogy nincsen külföldi szál. :-)
Mátéka
2016. június 14. 11:45
Annak biztos nincs köze a dologhoz, hogy a cionisták évek óta fokozottan provokálják a muszlim közösségeket. Itt csak is a gonosz, ellenséges iszlám lehet a hibás! Hiszen a közvetlenül felelős egy muszlim volt. Úgyhogy ugyanúgy mint 9/11-nél itt is nyilván az iszlám a felelős. Azon véletlenül se gondolkodjatok, hogy kiknek a viselkedése juttatta idáig a dolgokat. Legyetek csak jó gójok, hibáztassátok a gonosz, intoleráns muszlimokat! Az eseményeket a háttérből alakítókra hányjatok csak fittyet! Az ilyesmi úgy is csak "összeesküvés-elmélet"! Ezt mindig el is mondják az összeesküvők, úgyhogy biztos így van!
Dénia
2016. június 14. 11:34
Meg azért történt, mert kitenyésztettétek az Iszlám Államot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!