Az orlandói támadó feleségét is elővehetik a hatóságok

2016. június 15. 15:55

Bűnpártolás miatt nyomoznak az orlandói melegbárban lövöldöző Omar Mateen felesége, Noor Salman ellen az amerikai hatóságok. A Fox News hatósági forrásai szerint a nő tudott arról, hogy mire készül a férje. Omar Mateen 49 embert ölt meg a Pulse nevű klubban.

2016. június 15. 15:55

Felelősségre vonhatják az orlandói Pulse nevű melegbárban lövöldöző Omar Mateen feleségét, Noor Salmant, aki ellen bűnpártolás gyanújával indítottak nyomozást. Mateen 49 embert ölt meg és 53-at megsebesített. A kiérkező rendőrök lelőtték a támadót.

A Fox News hatósági forrásokból úgy értesült: Noor Salman tudhatott arról, hogy mire készül a férje, mégsem tett semmit, hogy megakadályozza. Az FBI már kihallgatta a nőt, aki azt mondta a nyomozóknak: a férje közölte vele, hogy támadásra készül. A Fox News egyik forrása szerint a támadó fel is hívta feleségét a klubból a mészárlás éjszakáján. 

Egyelőre nem tartóztatták le a támadó feleségét.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. június 16. 06:56
Na varjunk csak, fel kellett volna nyomnia a ferjet? Szoval valaszthat hogy vagy torvenyt sert vagy megszegi a hazastarsi eskut (joban rosszban) ? A masodik fontosabb.
Békanász a hasadon
2016. június 15. 23:36
Sok baj van ezekkel a buzikkal. Hol agyonverik a partnerüket, hol 150 emberrel a fedélzeten nekivezetik a repülőt a hegynek, hol lelőnek ötven embert egy szórakozóhelyen. És ezeket kell szeretni?
Akitlosz
2016. június 15. 21:53
"A Fox News hatósági forrásokból úgy értesült: Noor Salman tudhatott arról, hogy mire készül a férje, mégsem tett semmit, hogy megakadályozza." Miért? Kellett volna neki? A rendőrség is hiába tud akármit is, ameddig vér nem folyik nem tesznek semmit. Különben sem kényszeríthető senki arra, hogy a házastársa ellen tanúskodjon.
békalepcse
2016. június 15. 21:09
A legérdekesebb kérdés, vakolóegyleti tag volt e, mint breivik? Ezer kérdés vetődik fel, mert nehéz elképzelni egy hosszan tartó gyilkolászsást, érdemi reakcó nélkül. Öten lerohanják, legfeljebb egyet tud lelőni, de azonnal harcképtelenné van téve! Igen sanszos ez nem egyéni akció volt, avagy szemfényvesztés, jelentős habveréssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!