Feltételezett terroristákat vettek őrizetbe Belgiumban

2016. május 25. 21:28

Feltehetően merényletre készülő dzsihadistákat vettek őrizetbe a belga hatóságok Antwerpenben. A gyanú szerint az Iszlám Állam számára toboroztak. Egyelőre nem találtak kapcsolatot köztük, és a márciusi brüsszeli merényletek elkövetői között.

2016. május 25. 21:28

Merényletre készülő feltételezett dzsihadistákat vettek őrizetbe Belgiumban, akik a gyanú szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet számára toboroztak is az országban –jelentette be szerda este a belga szövetségi ügyészség.

Az őrizetbe vételekre a flandriai Antwerpenben került sor, ahol a rendőrök több házkutatást tartottak a nap folyamán. Az akció során ugyanakkor nem találtak sem fegyvereket, sem pedig robbanóanyagokat.

A vádhatóság tájékoztatása szerint az elfogottakat azzal gyanúsítják, hogy az Iszlám Állam számára toboroztak, illetve terrortámadást terveztek Belgiumban. A belga hatóságok egyelőre nem találtak kapcsolatot a feltételezett dzsihadisták és a márciusi brüsszeli merényletek elkövetői között.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2016. május 26. 09:45
"Feltételezett terroristákat vettek őrizetbe Belgiumban", egyszerűen nem tudom elképzelni, nyugaton terroristák. Ezek a balgák akarom mondani belgák mindig eltúloznak mindent.
red label
2016. május 26. 09:23
Londonban muszlim a polgármester. Migráns párt alakult Hollandiában. A kersztényeknek annyi, ugye kedves Angela Merkel????
Morgen
2016. május 25. 22:33
Van miből meríteni. :(
Haka Pc
2016. május 25. 21:35
Egyre pajkosabbak ezek az ártatlan muszlim legények. Mi baja van velük az embereknek? Nem is értem. Toborozgattak, dzsihadulgattak, semmi kirívó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!