Ramadiban tisztogatnak az iraki kormányerők

2016. január 08. 17:30

Az Iszlám Államtól nemrég visszafoglalt Ramadiban tisztogató akciókat hajtanak végre az iraki erők, továbbá Falludzsa és Moszul bevételére készülnek. Városszerte pokolgépekbe botlanak.

2016. január 08. 17:30

Bár az iraki koalíciós erők két hete visszafoglalták a várost, Ramadiban továbbra is ropognak a fegyverek: a rendőrségi alakulatok nemzetközi légi támogatással tisztogató akciókat hajtanak végre. Munkájukat számtalan elrejtett pokolgép nehezíti.

A kormánycsapatok az IÁ-tól eddig visszafoglalt legnagyobb település megtisztítása után Falludzsa, és az iszlamisták központjaként működő Moszul visszaszerzésére készülnek.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Je suis Ákos
2016. január 08. 23:03
Az amerikaiak kimentették a dzsihadista terroristavezetőket az iraki Ramadiból https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD?fref=nf
Akitlosz
2016. január 08. 22:42
Török légibázis Irak északi részén??? S ehhez az irkai kormány mit szól? A törököknek semmiféle felhatalmazásuk nincsen Irakban akciózni.
Fahrenheit 451
2016. január 08. 18:55
Madajában viszont Aszad és a Hezbollah igyekszik éhenpusztítani a szíreket - http://hirhatar.com/a-varos-ahol-lassitott-felvetelben-halnak-meg-az-emberek/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!