Fegyveresek rohamoztak meg egy indiai konzulátust Afganisztánban

2016. január 04. 09:57

Fegyveresek rohamoztak meg vasárnap egy indiai konzulátust Afganisztánban, de az épület biztonsági szolgálata sikeresen visszaverte a támadást. Halottakról egyenlőre nincs információ.

2016. január 04. 09:57

Ismeretlen fegyveresek vasárnap megtámadtak egy indiai konzulátust az észak-afganisztáni Mazari-Sarif városában. A rakétahajtású gránátokkal is felszerelt támadókat a konzulátus biztonsági szolgálata sikeresen visszaverte. A tűzharcban egy ember megsérült, más sebesültről, vagy áldozatról egyenlőre nincs információ. 

Nem ez az első eset Afganisztánban, hogy indiai követségi épületre támadnak fegyveresek. 2008-ban és 2009-ben a fővárosban, Kabulban érte több halálos áldozattal járó támadás a nagykövetséget, míg 2013-ban kilenc embert öltek meg Dzsalálábád városában az indiai konzulátusra támadók fegyveresek.    

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2016. január 04. 20:04
Tuti biztos buddhisták voltak ezek is, azoknak a szokása robbantgatni meg megtámadni mindenkit. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!