Azonosították a párizsi késes támadót

2016. január 08. 08:31

Azonosították az a férfit, akit csütörtökön lőtt le a francia rendőrség Párizsban, mert egy húsvágó bárddal igyekezett megtámadni a 18. kerületi rendőrkapitányságot. Az elkövetőnél, a marokkói származású Szallah Alinál az Iszlám Állam zászlaját ábrázoló papír volt.

2016. január 08. 08:31

Azonosították azt a férfit, akit csütörtökön lőttek le a francia hatóságok, mert egy húsvágó bárddal felfegyverkezve akarta megtámadni Párizs 18. kerületi rendőrkapitányságát. 

A marokkói származású Szallah Ali 2013-ban lopás miatt került bele a rendőrség nyilvántartásába. A férfinél, aki a szemtanúk szerint „Allah Akbar” kiáltással igyekezett bejutni a kapitányságra, egy papírt találtak az Iszlám Állam zászlajával. 

Francois Molins párizsi főügyész közölte: terrorcselekményként vizsgálják a támadást, amely pont a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni merénylet egyéves évfordulóján történt.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2016. január 08. 12:04
Na jó, de miért megy valaki egy szál késsel, ellenben bombával feltölthető övvel neki egy rendőrkapitányságnak?
MZ/X
2016. január 08. 09:02
Rendőri túlkapás...!
Starlord
2016. január 08. 08:37
Azért az nem gyanús, hogy ez az iszlám állam is csak és kizárólag a buddhisták között tud merénylőket toborozni? Még hogy nincs köze a vallásnak a terrorizmushoz. Szemét buddhisták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!