A svéd rendőrség beismerte: elhallgatták a tömeges molesztálást

2016. január 13. 13:56

A svéd rendvédelmi hatóságok beismerték, nem adtak megfelelő tájékoztatást egy nyári fesztiválon, nagyrészt bevándorlók által csoportosan elkövetett szexuális zaklatássorozatról.

2016. január 13. 13:56

Az Euronews megszólaltatott egy olyan fiatal lányt, akit egy tavalyi könnyűzenei fesztiválon zaklatott egy javarészt bevándorlókból álló csoport. A fiatal férfiak felhúzták a nők szoknyáját, és fogdosták őket. 

A svéd rendőrség beismerte: elhallgatták az esetet. Most, utólag állnak neki kivizsgálni, mi történt pontosan.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tacheles
2016. január 13. 22:50
Friss: svéd külügyMINISZTER Wallström persona non grata Izraelben! Valahogy így kell ezt csinálni.
teljesenertelmetlen
2016. január 13. 22:31
A Facebook megtagadta a friss Heti Választ beharangozó poszt fizetett hirdetésként való terjesztését. A bűnünk az, hogy – állítólag – sokkoltunk. Pedig valójában bennünket sokkolt, hogy a német média négy napig hallgatott a migránsok szilveszter éjszakai randalírozásáról. És ezt címlapba is fogalmaztuk. http://valasz.hu/…/amerikabol-cenzurazzak-a-heti-valaszt-11…
békalepcse
2016. január 13. 20:57
Aljas rágalom az egész!!! Ez is bizonyítja nem csak cnc esztergályosok, agysebészek akadnak kötük, hanem jól képzett nőgyógyászok, akik önzetlenül bárhol segítenek az egyébként egészségügyileg ellátatlan európai nőkön...
Megtalálta
2016. január 13. 18:01
A németek meg a svédek indulhatnának valamiféle vetélkedőn, hogy melyikőjük tud a legálszentebb módon viszonyulni ehhez az egész bevándorlási mizériához. Csak minket hagyjanak ki ebből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!