A szíriai beavatkozás ellen tüntettek britek

2015. december 02. 13:35

A brit parlament szerdán dönt arról, hogy Nagy-Britannia légitámadásokkal gyengítse-e az Iszlám Állam állásait Szíriában. A szavazás előestéjén több ezren tüntettek a háború ellen.

2015. december 02. 13:35

Több ezren tüntettek a háború ellen kedd este Londonban. A tiltakozó tömeg a parlamenti szavazás előestéjén gyűlt össze. Szerdán ugyanis arról dönt a brit alsóház, hogy Nagy-Britannia rész vegyen-e az Iszlám Állam elleni légicsapásokban Szíriában.

„Nem lehet eszméket bombázni, és ez szerintem összegzi ezt az egész vitát. Szerintem nincs is vita. Nem bombázhatjuk Szíriát” – mondja az egyik tiltakozó. 

Nagy-Britannia támadja az Iszlám Állam állásait Irakban, de Szíriában eddig még nem csapott le, mert a brit parlament eddig nem járult ehhez hozzá. David Cameron brit miniszterelnök szerint azonban a egyre nő a szíriai beavatkozás parlamenti támogatottsága. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memocrat
2015. december 03. 00:05
Megszavazták 397-223 arányban. Már csak az a kérdés, lesz-e valami bosszú.
még fokozza
2015. december 02. 18:56
„Nem lehet eszméket bombázni" Ha belegondolunk ez egy náci propaganda is.
Akitlosz
2015. december 02. 17:35
Biztosítani akarják, hogy még sokáig tartson a háború és jöjjön a sok bevándorló Európába. Az Iszlám Állam a jelenlegi állás szeriont fennmarad még sokáig. A bombázgatást csak alibiből csinálják ellene.
magnamater
2015. december 02. 17:32
Bombázás civil áldozatok nélkül alig elképzelhető - a haderő a civil lakosság között rejtőzködik, felülről nem látszik jól, ki a katona,ha egységesen turbánt viselnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!