Így tört be a mali hadsereg terroristák által elfoglalt hotelbe

2015. november 20. 15:44

Dzsihádista fegyveresek támadtak egy nemzetközi hotelre Bamakóban. A mali hadsereg megostromolta az épületet.

2015. november 20. 15:44

Szintről szintre tisztítják meg Bamakóban francia és amerikai közreműködéssel a mali hadsereg erői azt a hotelt, amelyet szerda reggel a hírek szerint tíz dzsihádista fegyveres foglalt el. Nyolcvan túszt már kiszabadítottak, három túsz biztosan meghalt.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2015. november 21. 09:13
Bamako rally...
Békanász a hasadon
2015. november 20. 21:07
Héder, Palik, Villám Géza merre jár?
nick89
2015. november 20. 16:30
Bezzeg nálunk csak ilyen kis színesek vannak. És azok is milyen ritkásan! KORRUPT ADÓHIVATALNOKOK Mesterházy Sándor és 65 társa korrupciós ügyének következő nyilvános tárgyalása 2015. november 30-án 9 órai kezdettel folytatódik a balassagyarmati bíróságon. (I. em. 9, bíró: dr. Varga Zsolt) Mesterházy, mint a vagyonosodási vizsgálatokat végző osztály vezetője Székesfehérváron revizorokkal, adóhivatali végrehajtókkal, adminisztratív dolgozókkal a kezelésükbe vett adóalanyokat megzsarolták,anyagi javaiktól megfosztották. Vida Ildikó állítólag nem tud folyamatban lévő hasonló esetekről. A kifosztottak egy része külföldre menekült az adóhivatali munkatársak elől, mások hajléktanok lettek. Jogerős ítélet 2030 körül várható Romániában az ilyeneket a Korrupcióellenes Ügyészség fél év alatt jogerősen elítélte. KORRUPCIÓELLENES ÜGYÉSZSÉGET MAGYARORSZÁGON!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!