Fotóval azonosítanák a stadionnál robbantó harmadik merénylőt – ő is a menedékkérőkkel érkezhetett

2015. november 23. 00:11

A francia rendőrség közzétette a Stade de France-nál elkövetett terrortámadás harmadik öngyilkos merénylőjének fotóját is, tanúk jelentkezését várják az illető beazonosításához. Az illető Mohamed al-Mahmod névre szóló dokumentumokkal igazolhatta magát Léroszon, ahova egy másik robbantóval együtt szíriai menedékkérők közé elvegyülve érkezett.

2015. november 23. 00:11

A francia rendőrség szemtanúk segítségét kérte vasárnap este a múlt heti párizsi merényletek során a Stade de France nemzeti stadionnál felrobbant harmadik öngyilkos merénylő azonosításához. Ennek érdekében közzétették az elkövető fotóját. A szíriai dokumentumokkal beutazott merénylő fotóját már korábban közzétették, de a rendőrség azóta sem tudta a személyazonosságát megállapítani.

Görögországon át

A rendőrség pénteken azt közölte, hogy a harmadik merénylőt, hasonlóan ahhoz a terroristához, aki mellett egy hamis szíriai útlevelet találtak, Görögországban regisztrálták október 3-án. A két férfi együtt érkezett Európába, a France24 információi szerint a most közzétett fotójú terrorista Mohamed al-Mahmod névre szóló okmányokkal lépett be (társa egy Ahmed Al-Mohamed névre szóló útlevéllel azonosította magát, és Görögország után Szerbián és Horvátországon is áthaladt). A nemzeti standionnál felrobbant három öngyilkos merénylő közül egyet tudtak eddig azonosítani: Bilal Hadfi 20 éves francia állampolgárt, aki Belgiumban élt.

A november 13-án, hét helyszínen elkövetett párizsi merényletekben 130 haltak meg, köztük egy ember a Stade de France-nál.

Az első számú körözött, a párizsi támadások egyik feltételezett elkövetője, Salah Abdeslam belga állampolgár még szökésben van. A Skype internetes kommunikációs hálózaton arról beszélt egyik barátjával még a múlt héten, hogy Szíriába akar menekülni – írta a La Libre Belgique című belga napilap az amerikai ABC News hírtelevízióra hivatkozva.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ancilla
2015. november 23. 21:34
Jaj... Nincsen a menekültek között merénylő, micsoda randa feltételezés, rasszizmus, rasszizmus, segítség! :((((
Kanóc
2015. november 23. 09:22
http://trollfesz.cc/i/293089.jpg
Redbaron
2015. november 23. 08:57
Szóval: 1. merkel a kurva anyádat! 2. sok ilyen kellemesen markáns arcú abdul dobálta kövekkel a rendőröket Röszkénél, aztán a gennyláda nyugati sajtó a magyarokat fikázta! 3. merkel a kurva anyádat megint! 4. a nyugatnak üzenem, hog dugja fel a kvótáját magának, de elsősorban merkelnek. 5. nem kell a fideszt szeretni, de hálát adok az égnek, hogy nem a köcsög magyarellenes hordalék baloldal van ma kormányon (gyerekek, lehet, hogy egyszer szerencsénk van a történelem folyamán) 6. végül, merkel a kurva anyádat a többi gerincetelen féreg európai politikussal együtt!
Cassi
2015. november 23. 07:25
Ismerem én ezt! Lakatos Márió álnéven árul olcsó autóalkatrészeket a Mátyás térnél! Az is röhejes, hogy Brüsszelben kellene valamilyen döntést hozni, de ott éppen kijárási és gyülekezési tilalom van - és már meg is bénult az egész ostoba sóhivatal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!