Moldova: három tonna fekáliát öntöttek egy pártszékház elé

2015. október 13. 08:51

Az éjszaka leple alatt moldovai tiltakozók három tonna fekáliát öntöttek egy vezető politikai párt központi irodája elé a fővárosban, Chișinăuban. Az esetet biztonsági kamera rögzítette.

2015. október 13. 08:51

Lesz mit feltakarítania Moldova egyik vezető politikai pártjának a napokban, hiszen vasárnap éjjel tiltakozók három tonna fekáliát öntöttek a Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) központi irodája elé. Az Unimedia, egy helyi újság értesülései szerint a rendőrök a videofelvétel alapján már azonosították és el is kapták a két elkövetőt. A két férfi ellen huliganizmus vádjával eljárás indult.

Már több hete tüntetnek az utcákon a PLDM–et is magába foglaló kormányzó koalíció ellen. A demonstrálók azt követelik a kormánytól, hogy indítson nyomozást a 2014–es választások előtt eltűnt banki pénzek ügyében. Három nagy moldovai bankból 1,5 milliárd dollárnak veszett nyoma.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. október 14. 03:44
"A demonstrálók azt követelik a kormánytól, hogy indítson nyomozást a 2014–es választások előtt eltűnt banki pénzek ügyében. Három nagy moldovai bankból 1,5 milliárd dollárnak veszett nyoma." S ezt külön követelni kell? Hát Moldova sem semmi ország. Ha nem nyomoznak, akkor politikusok és a haverjaik lopták el azt a pénzt.
entitas
2015. október 13. 16:13
Ezek a pancserek elmulasztottak valamit. Az a minimum, hogy ha liberálisokra öntünk bármit is, előtte fel kell forralni.
Morgen
2015. október 13. 13:17
Nálunk erre semmi szükség. A Parlamentbe bejár ilyen mennyiség, ha az ellenzék teljes létszámmal jelen van. Sőt! Egyen-ketten kiadják az egy tonnát.
yanoo
2015. október 13. 10:53
A fekália az kérem fekália. "A szombati Moldova-Oroszország Eb-selejtezőn (1-2) a moldáv drukkerek egy "Lenézzük Magyarországot, utáljuk Oroszországot" drapit feszítettek ki - számolt be a HunMob."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!