Egymást tapossák a migránsok a macedóniai vonatokon

2015. augusztus 18. 11:51

Macedónia három napos átutazó vízumot biztosít a migránsoknak, akik emiatt egymást sem kímélve igyekeznek feljutni az induló vonatokra.

2015. augusztus 18. 11:51

Elképesztő állapotok uralkodnak több macedóniai vasútállomáson, ahol egymáson is átgázolva, a nőket és a gyerekeket sem kímélve igyekeznek feljutni az éppen induló vonatokra a migránsok. Macedónia ugyanis három napos átutazó vízumot ad a migránsoknak, akik emiatt minél előbb el akarják hagyni az országot.

Szintén tömegnyomor alakult ki Kos szigetén is, ahol egy görög kormány által biztosított hajóra igyekeztek meg felfurakodni az emberek.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. augusztus 19. 06:36
„Nem értem, miért kell hazudni. Különösen kellemetlen, ha egy hivatalos szerv - jelesül a rendőrség - hazudik, az pedig kifejezetten ciki, ha egy miniszter, ha a kormány is hazudik. A napokban az jelent meg a hírekben, hogy a teljes Csongrád megyei határszakaszon elkészült a határzár. Nos, ma este végigmentem az ásotthalmi határszakaszon, s a 20-25 kilométerből mindössze egy-két kilométeren áll a kerítés is, de még a GYODA (a drót) is hiányzik a határszakasz több mint felén.” http://alfahir.hu/kamuzott_a_kormany_sehogy_se_all_a_kerites_az_asotthalmi_hatarszakaszon ------------ Kurmányunk pont annyiban mond igazat, mint bármi másban. Sajnos sok honfitársunk ezt még mindig nem vette észre vagy nem akarja észre venni! CSAK A FIDESZ ! CSAK A FIDESZ(DSZ) ! CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA ! CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
vakhangya6
2015. augusztus 18. 22:07
Hogy kerültek a migránsok Macedoniába? Féreglyukon át, vagy Görögországon keresztül?
adam
2015. augusztus 18. 21:48
A sok agysebész nem ismeri az ajtót, mint olyant. Nyilván odahaza a műtőbe is az ablakon másztak be.
Vadjoe
2015. augusztus 18. 21:37
Most tényleg, mit kellene ezzel kezdeni? Hogyan lehetne ezt megoldani emberségesen? És ne etessük egymást az erőforrás mesével, ennyi erőforrás a borsodi cigányok közt is akad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!