A republikánusok máris gúnyolódnak Clinton bejelentésén

2015. április 13. 11:08

Ahogy Hillary Clinton bejelentette, hogy indulna a 2016-os elnökválasztáson, a republikánus párt elnökaspiránsa, Rand Paul Facebook oldalán meg is jelentetett egy Clintont és a demokratákat gúnyoló videót.

2015. április 13. 11:08

Melyik utat fogja Amerika választani? A múltba vezetőt? A tegnapét? – teszi fel a kérdést a republikánus Rand Paul propagandavideója.

Rand Paul szerint Hillary Clinton képviseli mindazt, ami rossz a „washingtoni gépezetben”: a hatalom arroganciáját, a korrupciót, érdekek viszályát és a vezetés bukását, amely tragikus következményekkel járt. Ez a „washingtoni gépezet” teszi tönkre az amerikai álmot – állítja a republikánus politikus videója. A megoldás szerinte természetesen egy új vezető megválasztása: Rand Paul. A republikánus jelölt állítja: jól kidolgozott programmal vág neki a „washingtoni gépezet” felszámolásának, ilyen a költségvetés törvénnyel való kiegyensúlyozása, a képviselők kötelezése a törvények elolvasására, mielőtt megszavaznák azokat, illetve a képviselők mandátumainak korlátozása – mindezek központi elemei lehetnek Paul politikájának. 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. április 13. 21:50
Az USA-ban a GOP is végül mindig olyan jelöltet indított a csacsik ellenében, akinek esze ágában se volt felszámolni semmit sem az ország politikai felépítményből! Az USA-ban a választás pont olyan, mint a pankráció. Színjáték. (Jó, persze mindenhol az, de az az infantilizmus, amit "választás" címén ott művelnek, az tényleg alulmúlhatatlan...)
Vadjoe
2015. április 13. 17:41
Egyébként k....tt populista sz*r ez a videó. Én nem tudom, miféle fejlettségre, meg demokráciára példa az, ami az Usában megy, de ilyen retket még a Jobbik sem nagyon merne kiadni nálunk.
magnamater
2015. április 13. 11:47
Clintonné az esélytelen Bajnait protezsálta - ha meg tudná mondani, kinek van esélye, akkor visszalépne.
MZ/X
2015. április 13. 11:47
Egyik kutya a másik is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!