Pénteken dönt Westminster az iraki bombázásról

2014. szeptember 26. 09:55

Valószínűleg átmegy a brit parlamenten Cameron miniszterelnök javaslata, mely szerint az Egyesült Királyság is légi csapásokat kezdene Irakban az Iszlám Állam ellen.

2014. szeptember 26. 09:55

Tökéletesen igaz az, hogy tanulnunk kell a múlt leckéiből, különösen az egy évtizeddel ezelőtti iraki történésekből. De nem fagyaszthat le bennünket a félelem, hogy semmit se csináljunk. Az elkülönülés és az Iszlám Állam-féle problémák előli elhúzódás csak ront a helyzeten” – mondta a brit kormányfő csütörtökön.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2014. szeptember 26. 19:07
Ez az angolszász világbirodalom!Mindegy milyen okkal!Irakba megy bombázni.Mindenki hülyének néz ki?Az angolszászok végigbombázzák a föld nevű bolygót. Elfogadhatatlan! Minden nap imádkozom, hogy elpusztuljon az ilyen népség.Nem valók egyetlen dimenzióba sem.
csuka
2014. szeptember 26. 11:53
Mennyivel szebb lenne: Pénteken dönt Bagdad a Westminster bombázásáról. (Ha az előzőben nincs, akkor ebben sincs semmi kivetni való!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!