NATO-főtitkár: Oroszország megtámadta Ukrajnát

2014. szeptember 04. 14:16

A tettek számítanak – így reagált a NATO főtitkára az orosz elnök kelet-ukrajnai, hétpontos rendezési javaslatára.

2014. szeptember 04. 14:16

A tettek számítanak – így reagált a NATO főtitkára az orosz elnök kelet-ukrajnai, hétpontos rendezési javaslatára. Anders Fogh Rasmussen Newportban azt mondta, hogy a szervezet üdvözöl minden erőfeszítést a béke érdekében, de Oroszország több mint ezer katonája van ukrán területen.

„Továbbra is azt várjuk Oroszországtól, hogy vezényelje vissza alakulatait az ukrán határtól, ne küldjön fegyvert és fegyvereseket Ukrajnába, ne támogassa a szakadárokat és vegyen részt a politikai rendezésben” – foglalta össze véleményét a NATO főtitkára.
 
Anders Fogh Rasmussen a walesi csúcstalálkozó előtt minden eddiginél élesebben fogalmazott: Oroszország megtámadta Ukrajnát. A Kreml továbbra is tagadja, hogy katonái lennének a területen.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 05. 12:49
Ahogy a Kígyó behatolt a nemzetek szívébe, aláásta és elnyelte ezeknek az államoknak a hatalmát. A jövendölés szerint a Kígyó be kell, hogy fejezze munkáját, szigorúan ragaszkodva a tervhez, amíg a pályát be nem zárja és a fej vissza nem tér Cionhoz. Ez azt jelenti, hogy a Kígyó bekeríti Európát és Európa megbéklyózásának segítségével bekeríti az egész világot. Ezt úgy kell véghezvinni, hogy minden eszközzel gazdaságilag kell leigázni az országokat. A Kígyó feje csak akkor térhet vissza Cionhoz, miután Európa összes szuverén államát tönkretették, amely azt jelenti, hogy gazdasági válságokkal és nagybani pusztítással lelkileg demoralizálják, és erkölcsileg megrontják az embereket. [Szerk: Régi szöveg, de vajom elavult?] Zavarba ejtő egyezések a Jegyzőkönyvekkel http://magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/politika-uj-vilagrend/cionizmus/item/2752-a-k%C3%ADgy%C3%B3-%C3%A9s-a-korm%C3%A1nyv%C3%A1ls%C3%A1g-zavarba-ejt%C5%91-egyez%C3%A9sek-a-jegyz%C5%91k%C3%B6nyvekkel
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 05. 12:45
Oroszország megtámadta Ukrajnát Sajnos fél év késéssel és nem elég intenzíven Hajrá oroszok, állítsátok meg a cion kigyót!
goldchester
2014. szeptember 05. 09:48
Kajd ki kajd! Harcos népünk győzni fog!
Akitlosz
2014. szeptember 05. 00:43
Irán és Szíria remélhetőleg em veszi be a csalit, s nem fog a NATO helyett harcolni az Iszlám Állam ellen. Ha nem lenne ez az Iszlám Állam, s egyéb konfliktusok, akkor Amerika továbbra is vastagon Irán és Szíria bukásán munkálkodna. S ezt tenné azután is, ha eltűnne az Iszlám Állam. Tehát Irán és Szíria is időt nyer az Iszlám Állam létével. S ugye aki időt nyer ... Amerika azt szeretné, hogy ukrán, szíriai, iraki, iráni katonák vérezzenek az amerikai érdekekért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!