Maláj gép: újabb, a szakadárokat terhelő bizonyíték került elő

2014. augusztus 05. 11:35

A maláj gép lelövésének másnapján az ukrán rendőrök felvételt készítettek egy kamionról, amely egy BUK-ot szállított: valószínűleg ilyen rakétával lőtték le a gépet. Most sikerült azonosítani a kamiont, és kiderült: azt a szakadárok lopták el nem sokkal korábban.

2014. augusztus 05. 11:35

A szakadárok egy donyecki telephelyről július 8-án lopták el azt a fehér színű Volvo kamiont, amelyről később felvételt készítettek az ukrán rendőrök, amint a maláj gép lelövése után egy BUK-ot szállít a helyszín közelében. Valószínűleg egy BUK légvédelmi rendszerrel lőtték le a maláj utasszállítót Kelet-Ukrajnában.

Az alfa.lt litván hírportál megtalálta azt a férfit, akinek a telephelyéről a kamion származik. A férfi könyörgött, hogy ne írják le a valódi nevét, és elmondta, hogy július 8-án lopták el a kamiont a szakadárok. A lázadók az egész telephelyet az ellenőrzésük alá vonták, így az ott dolgozók azóta nem is tértek vissza oda – írja az Index.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2014. augusztus 05. 18:40
kórus: nem-hisz-szük.nem-hisz-szük.
balbako_
2014. augusztus 05. 15:42
Szaddam Husszein atomfegyvereiről is meg lett győzve a világ....
thymian
2014. augusztus 05. 14:57
http://kuruc.info/r/4/131246/ Dr. Paul Craig Roberts, az ismert közgazdász és publicista, Reagan elnök államtitkára kijelentette honlapján, hogy az Egyesült Államok kormánya bármi áron háborút akar Oroszországgal. Azt hiszem, így már világos, mire megy ki a játék és kik a hunyók.
Netuddgi
2014. augusztus 05. 14:05
Vicces ez a hír különösen annak fényében, hogy egyes szakértők szerint gépágyúval lőtték le a gépet. Azt pedig csak vadászgép visz fel oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!