Ultimátumot kaptak az oroszbarát szeparatisták

2014. április 10. 09:30

Az ukrán belügyminiszter felszólította a kelet-ukrajnai tüntetőket, hogy 48 órán belül üljenek le tárgyalni, különben erőszakot alkalmaznak velük szemben.

2014. április 10. 09:30

Luhanszkban az oroszbarát szakadárok 60 embert fogva tarottak az egyik megszállt épületben, de többségük a nap végére kiszabadult. Donyeckben és Harkivban is megszállták a kormányzati intézményeket.

Arszen Avakov belügyminiszter közölte, hogy terrorellenes műveleteket rendelt el a tüntetésekkel érintett kelet-ukrajnai régiókban.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2014. április 10. 17:26
Februári hír: "A szélsőséges és radikális csoportok akcióikkal ukránok millióinak életét fenyegetik" - írta Olekszandr Jakimenko, az SZBU főnöke közleményében. "A biztonsági szolgálat és az ukrajnai terrorellenes központ ezért ma úgy döntött, hogy terroristaellenes műveletet indít az ország területén".
Csigorin
2014. április 10. 16:06
csak itt tenyleg ok fognak lovetni nem ugy mint Kijevben, ahol valojaban kik is lovettek? ja persze, azok is ok voltak...
Akitlosz
2014. április 10. 13:03
Remélem az oroszok megvédik a véreiket a puccsista, illegitim, nemzetiségellenes ukrán hatalommal szemben!
Kárpáti Zoltán
2014. április 10. 09:47
Azt hiszem kéne nekik egy kis erősítés. Mert még majd terroristáknak nézik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!