Rálőttek egy mikulásra

2013. december 26. 16:40

Légpuskával hátba lőttek egy ajándékokat osztogató mikulást az Egyesült Államokban.

2013. december 26. 16:40

A történteket rögzítette egy tévéstáb is. A mikulásnak nem esett komolyabb baja, a lövést a rendőrség szerint az egyik környező házból adhatták le, de eddig még senkit sem vettek őrizetbe. Az ajándékosztó cég szerint elképzelhető, hogy csak gyerekcsíny volt. A maradék ajándékokat a sérült télapó helyett egy Grincsnek öltözött kollégája osztotta szét.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. december 26. 19:41
Hát ebben a piros hacukában már messziről virít. Ha terepszínű álcaruhában osztogatott volna, akkor nem találják el. Igaz, akkor meg a gyerekek sem találják meg.
feketemacska
2013. december 26. 19:15
Ahol fegyvereket tartanak,ott előbb-utóbb használják is azokat. Amíg a médiában naponta több száz gyilkosságot,gyújtogatást,emberkínzást nézhet a halandó,és a rengeteg gyermek is,játéknak és jó poénnak gondolják a lövöldözést "is".
Moses Hess
2013. december 26. 17:32
Ez a néger mikulások egyéni kockázatvállalása! Ha törzsfőnöknek öltöznek nem lőnek rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!