George Clooney kiállt az ukrán tüntetők mellett

2013. december 09. 20:15

A színész szerint az nem demokrácia, ahol békés tüntetőket tartóztatnak le és bántalmaznak. Egyperces videóüzenetében békét és sok szerencsét kívánt az ukrán népnek.

2013. december 09. 20:15

George Clooney egyperces üzenetében arról beszélt, hogy valós demokrácia nem létezhet szabad, tiszta és őszinte választások nélkül. A színész szerint nem nevezhető demokráciának az, ahol békés tüntetőket tartóztatnak le és bántalmaznak. Ahogyan az sem, ahol politikai ellenfeleket, mint Julia Timosenkót azért börtönzik be, mert mást gondol az ország által követendő útról. George Clooney békét, sok szerencsét és olyan kormányt kíván az ukránoknak, amilyet valóban szeretnének.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2013. december 10. 11:21
Mit tud ez a Clooney Ukrajnáról, az ukrán történelemről. Semmit. Na és mit tud Clooney a Nyugat szándékairól? Körülbelül ugyan ennyit. Csúnya, ellenszenves hatást keltő, amikor jellemzően nyugatról, közismert előadóművészek laikus véleményekkel állnak elő, a liberális média pedig politikai hangulatkeltésre igyekszik használni ezeket a tudatlan megszólalásokat. A magyar érdekek tekintetében azt kell mondani, hogy a szóban forgó ukrán ellenzék győzelme kívánatos lenne, de ha azt nézem, hogy már megint arról van szó, - mint a mi esetünkben is volt, 1990. tájékán -, hogy a Nyugat tulajdonképpen min mesterkedik, akkor nagyon undorító következtetésre lehet jutni. Ukrajna egy ki nem használt, gazdag adottságú, ám azt ki nem használó szegény ország. A Nyugat csak a révületbe esett naiv ukrán csodaváró tömegek szemében a jó tündér, valójában a mohó, spekulatív, kifosztásra éhes pénzügyi- és politikai hatalmi elit manifesztációja. George Clooney pedig egy amatőr, politikai érdeklődéssel megrontott, szarházi seggfej.
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 10. 00:46
Eddig se csiptem ezt a bájgúnár lófejűt, akiért az idóta nők többsége annyira odavan A reklámokban és a filmjeiben is rendkivül unszimpatikus, szinészi kvalitása a nullához konvergál, az összes filmjében és reklámjában csak az süt róla hogy huuu de jó pasi vagyok, minden nőnek nedves lesz a bugyija ha meglát Tehetségtelen nimand, Di Caprio vagy Marlon Brandó sokkal jobban néznek ki és még játszani is tudnak Méltó párja a haverjának, Brad Pittnek, aki szintén egy kutyaütő szinész de azt hiszi hogy a csinos pofikájával ezt ellensúlyozhatja
matrix2
2013. december 09. 22:32
A szocialis demokracia tombol nem csak az EU-n belul, de ez egy Amerikai jelenseg. Egy olyan jelenseg, mikor a bekes Occupy Wall Street orszagos megmozdulason milliokat vertek meg vagy sebesitettek meg a kormany eroi. Nem is gondoltam volna, hogy George Clooney is szocialista. Egy olyan szocialis demokraciarol beszelunk, ahol a szemelyi szabadsagot elveszik a neptol. Azonba, legalabb is Mi a multbol tanulhattunk volna. Occupy Wall Street "Police Brutality" http://www.youtube.com/watch?v=aY5fdLoN0Xk Minden egyes, nagyobb amerikai varosban megmozdultak, amit a kormany eroi elfolytottak brutalisan. Ne dolj be a szocialista demokraciat hirdeto Szornynek. Minden orszagot, kormanyt ez iranybe akarnak terelni. Ugyan errol szol az EU is. Jar nyitott szemmel, ne dolj be a ‘hivatalos’ hireknek. Az ujabb szabadvilag torvenyeknek, zsidotorvenyeknek megfeleloen barki lakasaba belehet torni, barmikor. Ha ennek az irasnak nem hiszel, akkor hidj a szemednek, e video lattan. Ezt nalunk a Gyurcsany korszaknak is lehet hivni.
deerg
2013. december 09. 22:07
Erdekes, hogy az osszes itt dagonyazo ugynevezett konzervativ es turbokereszteny, hogy aggodik a Lenin-szoborert, meg ugy az osszes orosz-ukran komcsiert un bloc. Mar ocs, de a vesszoparipam, inneentol kezdve egyeltalan nem lehet komolyan venni benneteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!