Szabadkőművesekről kiabáltak az amerikai Kongresszusban

2013. október 17. 10:38

Az amerikai képviselőház gyorsírója lépett a mikrofonhoz tegnap, majd a szabadkőművesekről és Istenről kezdett összefüggéstelen szónoklatba – írja a Cink.

2013. október 17. 10:38

Biztonságiak vezették el az amerikai képviselőház gyorsíróját, miután az a mikrofonhoz lépett és összefüggéstelen beszédbe kezdett Istenről és a szabadkőművesekről - írja a Cink. A képviselőház munkatársa rendkívül zavaros szónoklatában nagyjából azt mondta, hogy „a legnagyobb megtévesztés nem az »egy Nemzet az Isten színe előtt« volt”, mivel ha az lett volna, akkor nem az „Isten ellen való” szabadkőművesek írták volna az alkotmányt.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. október 17. 21:39
csak nem a morvai?
Stadionépítő Szent Orbán
2013. október 17. 21:17
'Az Egyesült Államok szakított a saját alkotmányával !' - friss interjú a legnagyobb igazságszivárogtatókkal Tegnap este titokban találkoztak az igazságot kiszivárogtató (ún. Whistleblower-ek) Edward Snowden-nel, aki Sam Adams díjat kapott az igazság elmondásáért és a mindenkit érintő totális megfigyelőhálózat leleplezéséért. Az NSA működése és a kiderült információk mind azt bizonyítják, hogy USA a törvénytelenség útjára lépett, elárulta a saját alkotmányát - mondta a kiszivárogtató Thomas Andrews Drake az RT News műsorában. Érdemes meghallgatni lent a beszélgetést a videóban. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/
Stadionépítő Szent Orbán
2013. október 17. 21:16
Ezeknek az intézményeknek a csúcsán pedig a Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS található, ami nem egyéb, mint a központi bankok központi bankja. Sokan még a létezéséről sem tudnak, pedig igen fontos szervezetről van szó. Egy korábbi cikkben részletesen foglalkoztunk az intézmény történetével: A világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll. Még a Wikipedia is elismeri, hogy „egyetlen nemzeti kormány felé sem tartozik felelősséggel”. A II. Világháború alatt még a nácik pénzét mosta tisztára, ma azonban legfőbb feladata a központilag megtervezett globális pénzrendszer irányítása. 58 központi bank tartozik hatáskörébe a világon és sokkal nagyobb beleszólása van egyes országok, például az Egyesült Államok irányításába, mint bármelyik politikusnak a világon.
Stadionépítő Szent Orbán
2013. október 17. 21:15
A Karen által idézett svájci tanulmányról már korábban is szó volt: A tanulmány a világ 43 060 transznacionális vállalatát és az azok közötti tulajdonosi hálózatot vizsgálta. Ennek alapján felállították a globális gazdaság magját alkotó 1318 vállalatot feltüntető „térképet”. A kutatás megállapította, hogy a csoporton belül 147 vállalat egy szuper-egységet alkot, ami a csoport vagyonának 40%-a felett rendelkezik. Valamennyien tulajdonosai egymás cégei egy részének vagy teljes egészének. Ezek közül a legtöbb bank, a legnagyobb 20 között a Barclays és a Goldman Sachs is szerepel. „Tulajdonképpen a cégek kevesebb, mint 1%-a irányítja az egész hálózat 40%-át,” mondja James Glattfelder, a zürichi Svájci Állami Intézet komplex rendszerelméleti kutatója, a PLoS One folyóiratban hamarosan megjelenő tanulmány társszerzője. A globális elit persze nem csupán ezeket a mega-vállalatokat irányítja. Hudes szerint a Föld szinte valamennyi országának pénzügyeit irányító, nem a nép által választott, felelősségre soha nem vonható szervezeteket is ők uralják. A Világbank, az IMF és a Federal Reserve-höz hasonló központi bankok irányítják a világ pénzforgását és kényük kedve szerint állítják elő valutáikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!