Visszavitték zsákmányukat a lelkiismeretes betörők

2013. augusztus 11. 12:57

Miután megtudták, hogy egy segélyszervezethez törtek be, az amerikai betörők visszavitték zsákmányukat, és még sok sikert is kívántak a szervezetnek.

2013. augusztus 11. 12:57

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 12. 10:41
Mintha Bajnai visszaadná a libákat a megkárosított gazdáknak. És az összes álbaloldali csávóka az elkótyavetyélt nemzeti vagyont...
szkeptikus
2013. augusztus 11. 18:41
Velem is történt hasonló: Írországban egy egyetemi kollégiumban laktam, ahol az egyetem uszodájából ellopták a táskámat, amiben benne volt az útlevelem és az összes pénzem. Este jött a gondnok, visszahozta a táskát , a pénzből semmi nem hiányzott (a táskát ismeretlen személy leadta).
nick89
2013. augusztus 11. 17:26
Joszip Tot meg csak nézte Kaya Ibrahimot az Ezüsthajóból, amint jobb belátásra térve mégiscsak befizeti az elcsalt adót, vámot, járulékot bírsággal és pótlékkal együtt. A sarkára hágó B. Gordon pedig mégiscsak kifizette az ellopott libák árát kamatostul. Ott tolongott még Kapolyi elftárs és a többiek is.
Akitlosz
2013. augusztus 11. 17:02
Na és tettek valami jót a betörők? Jobb helyzetbe került a segélyszervezet, mint amilyenben a betörés előtt volt? Ugyan nem. Ez csak enyhítő körülmény, de ettől még mint betörők büntetést érdemelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!