Kifakadt a szerbekre az USA volt külügyminisztere

2012. november 03. 08:56

Undorító szerbek! - így fakadt ki Madeleine Albright volt amerikai külügyminiszter egy prágai könyvbemutatón, amikor egy csoport ellene tüntető szerb közel ment hozzá kamerájával.

2012. november 03. 08:56

A politikus a Prágai tél című, személyes visszaemlékezéseket tartalmazó könyvét mutatta be Prágában, szülővárosában. Az incidens október 23-án történt. A YouTube-on közzétett képes beszámoló szerint a Vaclav Dvorak cseh filmrendező vezette Koszovói Szerbek barátai nevű csoport egy filmet vitt neki Az ellopott Koszovó címmel, és feliratokkal is tiltakoztak ellene. A NATO-bombázás szerb áldozatait ábrázoló egyik plakátot alá is akarták íratni vele, de ő félresöpörte a papírt, és ekkor jött ki a sodrából.

A videón az eset 1:05 körül látható.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. november 04. 19:56
Az is egy érdekes mechanizmus, ahogy egy Bush, egy Obama elnök lesz, egy ilyen szipirtyó meg külügyminiszter.. Ez még szocialista Ildikónkat is alulmúlja..
Trükkök Százai...
2012. november 04. 16:44
A Fehérház alagsori klotyójából a vécésnéni...
ciseaux
2012. november 04. 11:41
A Martonyi meg a Németh Zsolt, meg a 2/3-os feltétel nélkül támogatjuk Szerbia EU-tagságát, példát vehetne Albright-tól! Mi magyarok meg a szerbektől, románoktól, szlovákoktól, ,mert bár mindegyik nemzeti szocialista, azok ki tudnak állni a saját nemzeti érdekeikért. Mi hülye magyarok állandóan egyeztetünk, meg akarunk állapodni mindenkivel, mi vagyunk a "jószomszéd", akibe mindenki beletörülheti a lábát.
Happy Monk
2012. november 04. 08:48
Ez ma reggel történt: Hajtok Szerbiában a kisváros piac utcáján. Szembejön a jugójában a rác. Én jobbra nem tudok kitérni, ő balra nem akar. Int, hogy ő akkor itt marad, én is intek, hogy akkor én is maradok. (ráérez a helyzet tarthatatlanságára) Egy,két másodperc után elindul jobbra, én balra parkolok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!