Ismét katona lesz a baltás gyilkos

2012. szeptember 25. 08:58

Hamarosan újra visszatér az aktív katonai szolgálatba Ramil Safarov azeri katonatiszt, aki Magyarországon megölte örmény katonatársát – közölte az azeri hadsereg egyik parancsnoka. Safarov jelenleg szabadságát tölti és pihen.

2012. szeptember 25. 08:58

Hamarosan újra visszatér az aktív katonai szolgálatba Ramil Safarov azeri katonatiszt, aki Magyarországon megölte örmény katonatársát – közölte az azeri hadsereg egyik parancsnoka. Ramiz Najafov vezérőrnagy, az azeri védelmi minisztérium külügyi kapcsolatokért felelős hivatalának vezetője közölte a SalamNews hírügynökséggel, hogy Ramil Safarov jelenleg szabadságát tölti és pihen, de utána visszatér a katonai szolgálatba. A tábornok nem árulta el, hogy milyen beosztásban lesz a katonatiszt.

Najafov örmény „fenyegetésekre” utalva azt mondta: az azeri hatóságok minden szükséges óvintézkedést megtesznek, nehogy valaki meggyilkolja Safarovot. Safarovot hazatérésekor hősként ünnepelték Bakuban. Addigi hadnagyi rangja helyett azonnal őrnaggyá léptették elő, lakást adtak neki, s kifizették 8 évi, elmaradt bérét.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laci0011
2012. szeptember 25. 14:32
Mit lehet 1 híren,lájkolni vagy diszlájkolni?Idióták.
székely
2012. szeptember 25. 13:46
A megbonthatatlan Azeri-Magyar testvériség jegyében a baltás pávatáncos szabadságharcos majd kitünteti tiszti kereszttel.
Soma
2012. szeptember 25. 12:54
"Najafov örmény „fenyegetésekre” utalva azt mondta: az azeri hatóságok minden szükséges óvintézkedést megtesznek, nehogy valaki meggyilkolja Safarovot." --- Legalább Safarov elhiszi?
küllő
2012. szeptember 25. 12:36
KÖSZÖNJÜK VIKTOR!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!