Santorum visszalépett az elnökválasztási küzdelemtől

2012. április 10. 21:36

Feladta a republikánus elnökjelölti posztért folytatott küzdelmet Rick Santorum, Pennsylvania korábbi szenátora, így pártja várhatóan komolyabb belharcok nélkül indíthatja Mitt Romney-t az őszi választáson.

2012. április 10. 21:36

Rick Santorum republikánus elnökjelölt-aspiráns kedden bejelentette, hogy visszalép a további választási küzdelemtől.

 
Santorum közölte, hogy az „imádsággal és gondolkodással” elöltött hétvége után - amelynek során a beteg 3 éves kislánya társaságában volt egy kórházban - úgy döntött, hogy a verseny véget ért számára.
 
A volt pennsylvaniai szenátor visszalépése megnyitotta az utat azelőtt, hogy a Republikánus Párt jelentősebb további belharcok nélkül Mitt Romney-t válassza meg hivatalos elnökjelöltjévé.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2012. április 11. 01:16
Mindegy ki nyer, az eskütétel után kénytelen lesz megtámadni Iránt, ez fel lesz neki írva az utasításokat tartalmazó cédulára. Sok szerencsét hozzá, Mr. Whatever President!
szegfűs narancsos szegfű
2012. április 10. 22:30
Állítólag Ron Paul túl értelmes és becsületes ahhoz, hogy labdába rúgjon ott...tehát semmi esélye. Ott általában ilyen "StandupComedy" jól hangzó, de semmit érő monológú beszélő emberek érhetnek el valamit.
szegfűs narancsos szegfű
2012. április 10. 22:03
Szerintem náluk annyira mindegy ki lesz az elnök...nekünk meg aztán pláne mindegy.
1120
2012. április 10. 21:58
Várható volt... Mitt Romney indul tehát Obama ellen, valószínűleg egy neocon alelnök-jelölttel az oldalán...és nyer. (Szerintem.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!