Clinton: Amerika nem hagyja sorsára az afgán népet

2010. május 11. 21:32

Az Egyesült Államok nem fogja sorsára hagyni Afganisztánt - jóllehet a tervek szerint jövőre megkezdi csapatai kivonását az országból.

2010. május 11. 21:32
„Washington felelősségteljes, szabályos átmenetet szeretne az afganisztáni nemzetközi katonai misszióban, és nem fogja sorsára hagyni az afgán népet” - jelentette ki az amerikai külügyminiszter a négy napon át Washingtonban tárgyaló Hamid Karzai afgán elnöknek kedden.
 

A két ország azt szeretné megmutatni a megbeszéléseken, hogy egység van közöttük, noha az elmúlt időszakban feszült volt a viszony Karzai Nyugat-ellenes megjegyzései, köztük az afganisztáni korrupcióért a Nyugatot kárhoztató kijelentése miatt. 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Árvíz miatt zárva
2010. május 12. 08:20
"Amerika nem hagyja sorsára az afgán népet" Magyarra fordítás: háború, megszállás, kozmopolita ideológia expotálása, rombolás, nemzeti értékek pusztítása
ÁkiBáki
2010. május 12. 08:15
"...és nem fogja sorsára hagyni az afgán népet”. Na ettől tartottak az afgánok. Ezek szerint azok a fránya kolumbiaiak még mindig sokat kérnek a drogért.
sky.net
2010. május 12. 08:00
ez azt hiszem a szovjet időkben is elhangzott : ... a vörös hadsereg nem hagyja sorsára az afgán népet, mert ez a barátság elszakíthatatlan (igaz sok helikopterbe kerül)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!