Történelmi szintre zuhant a CNN nézettsége, kirúgták a vezérigazgatót

2023. június 07. 19:08

Már keresik Chris Licht utódját.

2023. június 07. 19:08
null

Alig több mint egy év után távozik a CNN elnök-vezérigazgatója, Chris Licht – ezt maga a csatorna honlapja közölte, hozzátéve, hogy már keresik a távozó vezető utódát.

Az igazgató azt követően távozik a CNN-től, hogy a The Atlantic című lapban egy kritikus hangvételű portré jelent meg róla, illetve a CNN egy évéről, amikor a liberális tv nézettsége történelmi mélypontra esett. Ezzel összefüggésben a csatornánál dolgozók morálja is rosszabbá vált.

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery anyavállalat vezérigazgatója arról is beszélt, hogy a CNN vezetői csapatának tagjai Amy Entelis, a tehetség- és tartalomfejlesztési ügyvezető alelnök, Virginia Moseley, a szerkesztőség ügyvezető alelnöke és Eric Sherling lesznek. David Leavy, akit nemrégiben neveztek ki operatív vezérigazgatónak, továbbra is a vállalat kereskedelmi tevékenységét fogja felügyelni.

„Nagyon bízunk ebben a csapatban és teljes mértékben támogatni fogjuk őket az új vezérigazgató kinevezéséig” – közölte Zaslav a CNN munkatársainak küldött e-mailben. 

Nyitókép: Jaap Arriens / NurPhoto / AFP

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik