Medián: A magyarok 82 százaléka támogatja az ország EU-tagságát

2023. június 15. 08:10

A felmérés szerint a kormánypárti szavazók kétharmada is egyetért azzal, hogy anyagi helyzete stagnál vagy rosszabbra fordult.

2023. június 15. 08:10
null

A HVG arról ír, hogy a magyar állampolgárok 82 százaléka támogatja az ország EU-tagságát a Medián legfrissebb közvélemény-kutatása alapján. Hangsúlyozzák:

a válaszadók 72 százaléka érzékeli azt, hogy az ország gazdasági helyzete romlott,

és 63 százalékuk a saját pénztárcája alapján is így látja. A felmérés szerint a kormánypárti szavazók kétharmada is egyetért azzal, hogy az ország és az ő személyes anyagi helyzete stagnál vagy rosszabbra fordult, írják.

Nyitókép: Medián

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 15. 17:18
a baloldal renduletlenul hazudik , mindenrol !
Akitlosz
2023. június 15. 13:47
Ha ez igaz lenne, akkor nem félnének úgy egy népszavazástól, mint a tűztől. Népszavazásokon más eredmények születnének, mint az országgyűlésben és pláne, mint a "közvéleménykutatók" értekezletein. Szóval nem hiszem el, annyira nem, hogy fogadni is mernék arra, hogy népszavazáson nem születne ilyen 82%-os támogatói eredmény. Már az eleve gyanús, hogy a hvg írja.
DeGar
2023. június 15. 12:29
A mi környékünket a Medián kutatása mindig elkerüli.
Szabó A. Imre
2023. június 15. 12:20
A magyarok 82%-a azért támogatja az ország EU-tagságát, mert konzumidióta, nem Magyarországon szeretne élni, hanem Fogyasztóijólétországban és nincs annyi esze, hogy rájöjjön, hogy az a vonat már rég elment és, persze, politikusaink sem szorgoskodnak azon, hogy felvilágosítsák őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!