Cseh Kata az egyetlen, kierőszakolt rendőri intézkedés képeivel haknizik

2023. június 03. 14:42

Maroknyi hivatásos forradalmár.

2023. június 03. 14:42
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Érdemi mondanivaló híján a dollárbaloldalnak maradnak a pr. trükkök százai, ahogy azt a nagymester Gyurcsánytól elleste a DK ifjúsági tagozata. A két nagy Gatsby parti között a hazát Brüsszelben ki és eláruló ki tudja hol kiképzett és ideküldött Cseh Kata a maroknyi hivatásos forradalmár által kierőszakolt egyetlen rendőri intézkedés képeivel haknizza körbe a kaviármarxista haverjait és az őket szolgáló médiát, miközben felsorakoznak a 2006-s rendőrterror fő felelőse Gyurcsány Ferenc mögött. Na ezt kapjátok ki!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. június 06. 17:52
Kötterpubi. 75 komment. Ennyi ez az ostoba orbitszoponc.
Lajoss
2023. június 04. 19:52
Biczitomi,te a fideszes bélsárral haknizol..az jobb?
Jooee
2023. június 03. 22:54
Ennek a lotyónak már rég a börtönben lenne a helye! Ettől sokkal kevesebb lopásért ítéltek el embereket. - A cigánygyerek, ha csokit lop a boltból elviszi a rendőr, ez a büdös tróger 4,5 milliárdot sikkasztott. Ja, ez egy zsidó kurva.
B_kanya
2023. június 03. 22:06
"A két nagy Gatsby parti között a hazát Brüsszelben ki és eláruló ki tudja hol kiképzett és ideküldött Cseh Kata a maroknyi hivatásos forradalmár által kierőszakolt egyetlen rendőri intézkedés képeivel haknizza körbe a kaviármarxista haverjait és az őket szolgáló médiát, " Azt mondjuk tudjuk, hogy 2013-ban a belorusz és az ukrán majdancsikok kiképzését végezte, meg azt is, hogy gumibotozásró pörög a botmixer, de még senki nem mutatott kádárkolbász-csattogást. Azután lehetne látleletet is felvetetni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!