Az Egyesült Államok összekovácsolja Oroszországot és Kínát maga ellen – Mandiner Harctér

2023. június 22. 17:04

Izraeli tankok Ukrajnában? Letartóztatják a BRICS-csúcson Putyint? Mit művel Macron? Újra itt a Mandiner heti geopolitikai magazinműsora Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel és Bendarzsevszkij Antonnal, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatójával.

2023. június 22. 17:04
null
Pócza István
Pócza István

Elkezdődött a világ blokkosodása, azonban ez nem érdeke minden szereplőnek. A világ nagyobb része nem akar elköteleződni egyetlen oldal mellett. Az egyetlen szuperhatalom, amely képes kivetni az Egyesült Államokat a nyeregből, az saját maga, s az erőltetett ideológiai elköteleződéssel, illetve Kína és Oroszország összekovácsolásával mintha mindent meg is tenne ennek érdekében. Macron közeledne a BRICS-országokhoz, miközben távolodik Németországtól, és az Egyesült Államoktól is. Megjelennek-e az izraeli tankok az ukrajnai harcmezőkön? Heti geopolitikai körkép. 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zulutango
2023. június 23. 09:58
Nagyon nagy a színvonalbeli különbség a két meghívott közt. Nincsenek egy súlycsoportban. Rober C. nehézsúlyú, Atom Anti kb lepkefing.
Lajoss
2023. június 23. 06:23
Hű,de okos valaki..:)
békalepcse
2023. június 23. 00:33
Most nézem ezt a beszélgetést... Borzalmas. Ez az anton egy szófosógép de még megbocsájtható lenne ha lenne mit mondania, de csak az ostobaságát fitogtatja. Fingja nincs miről akar egyáltalán beszélni, csak tekergeti a mondatokat értelmetlenül.
LancelotDuLac
2023. június 22. 20:55
C. kasztrált nem csak a katonai stratégiához, hanem a politikához is hülye, mint a segg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!