Kreml: dróntámadással akarták kivégezni Putyint az ukránok (Videó)

2023. május 03. 14:01

Az orosz elnöki hivatal szerint az eset múlt éjjel történt, de sikerült megakadályozniuk.

2023. május 03. 14:01
null

Ukrajna a múlt éjjel dróntámadást kísérelt meg a Kreml ellen Vlagyimir Putyin orosz elnök meggyilkolására,

de a drónokat az orosz védelem semlegesítette

– közölte szerda délután az orosz elnöki hivatal.

A Kreml kitervelt terrortámadásnak minősítette a történteket, de hangsúlyozták, hogy az elnök sértetlen és az épületben sem keletkezett semmilyen kár. Nem sokkal később az orosz főváros polgármestere bejelentette, hogy minden drón reptetését betiltja Moszkvában.

***

Nyitókép: Gavriil Grigorov / SPUTNIK / AFP

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tibeszcsipesz
2023. május 05. 07:38
"1939. szeptember 1-jén Németország lerohanta Lengyelországot. Hogy igazolják a katonai agressziót, a náci propagandisták azzal vádolták a lengyeleket, hogy üldözik az országban élő német etnikumú lakosságot. Emellett azt a hamis vádat terjesztették, miszerint Lengyelország szövetségeseivel, Nagy-Britanniával és Franciaországgal együtt Németország bekerítésére és felosztására készülnek. Az SS a német hadsereggel összejátszva hamis, megrendezett támadást intézett egy német rádióállomás ellen(gleiwitzi incidens), majd az akcióért a lengyeleket tették felelőssé. Hitler végül erre hivatkozva „megtorló” hadműveletet indított Lengyelországgal szemben." Nos: aki az akkori meg a mai történések között képtelen felfedezni ordító hasonlóságokat - az egyszerűen HÜLYE.
Zolotarjov
2023. május 03. 17:31
Itt egy Krabot végeznek ki drónnal, az oroszok.. https://youtube.com/shorts/ZNhEiaYC11s?feature=share
masikhozzaszolo
2023. május 03. 17:15
Hallom, már kihátrálnak a külső kerületek a Győzelem Napjáról. Még van néhány nap, addig vagy legyőzik Ukrajnát, de akkor már nem lesz idő visszaszaladni a Vörös térre, vagy a Vörös téren győzködik magukat. Lesznek még ilyen évek, szerintem, a háború 10-20-30-100 éves is szokott lenni.
jánosbácsi
2023. május 03. 16:57
Putyin egy barlangban bujkál valahol Szibériában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!