Százak zokogtak Békéscsabán Suhajda Szilárdra emlékezve

2023. május 29. 07:32

Gyertyát és mécseseket gyújtottak a hegymászó Suhajda Szilárd emlékére egykori iskolájában.

2023. május 29. 07:32
null

A BEOL arról ír, hogy sok százan gyújtottak gyertyát és mécseseket a békéscsabai kötődésű hegymászó, Suhajda Szilárd emlékére egykori iskolájában, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban vasárnap este.

Hozzátették: eljöttek egykori osztálytársak, tanárok, számos közéleti személyiség, diákok, Szilárd tisztelői, békéscsabai emberek, akik szerették volna ilyen módon is kifejezni együttérzésüket. Az eseményen ott volt a hegymászó édesapja, Suhajda Tibor is, aki korábban ezt írta:. ”Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel,

»Apa! Vigyázz az egészségedre és tudd: nagyon szeretlek! Szilárd« – köszönöm, és ez cseng állandóan a fejemben...”

A sor hosszú időn át az iskolától a Lepény Pál utcáig tartott, hogy meggyújtsák a megemlékezés gyertyáját az iskolában Szilárd fényképe és egykori osztályának érettségi tablója előtt, írják.

Videó is készült:

Nyitókép: Lehoczky Péter, BEOL

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. május 30. 19:16
A Mandinernek ez a cím hoz több olvasót? Az szerintem baj lenne.
need-info
2023. május 29. 19:41
Csak egy újabb Darwin díjas. Bocs, de így otthagyni a családját, ez felelőtlen.
Ati Papa
2023. május 29. 18:02
Nagyon nehéz bármit is írni, mert egy fiatal családos ember értelmetlen haláláról szóló történetekkel van tele az internet és mindenki másképpen reagál. Azért úgy látszik, hogy működik a tömeghisztéria, ha igaz amit a címben írtak:" Százak zokogtak Békéscsabán..." Utoljára Kim Ir Szen (így írják?) teme tésén lehetett ilyet látni......Anyám sosem volt utcalány!
Hekimeki
2023. május 29. 14:33
Amúgy ki a faszom volt ez a köcsög aki hátrahagyta a gyermekét és minden qrva nap fossák róla a híreket??? LESZAROM BAZDMEG !!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!