Döntött a család: nem hozzák le Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

2023. május 28. 20:05

Ha meg is találják a hegymászó földi maradványait, az a hegyen marad.

2023. május 28. 20:05
null

Mint ismert, Suhajda Szilárd felszerelését sikerült az érte küldött mentőcsapatnak megtalálnia, ugyanakkor a holttestét nem. 

Az ATV Híradója arról számolt be, hogy a légi felderítés még folyamatban van, de azt már mindenki biztosra veszi, hogy

ugyanakkor az eszközeit tovább keresik és ha biztonságosan megközelíthető helyen vannak, akkor elhozzák azokat. Erre azért lesz szükség, mert az eszközök vizsgálatával pontosabb képet lehet kapni arról, hogy mi történt Suhajda Szilárddal a hegyen.

Az ATV továbbá úgy értesült, hogyha meg is találják Suhajda holttestét, azt a hegyen hagyják – hozta meg a döntést a család.

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. május 29. 12:37
Ennyi tragédia után más, kevésbé veszélyes " hőstettet" kellene maguk elé kitűzniük a hőstettet elkövetni vágyóknak. Mondjuk felnevelhetnének egy- több gyereket...
de France
2023. május 29. 09:54
Ha sikerült volna a Mount Everest megmászása, országos hősként ünnepelték volna, gyerekei büszkék lettek volna rá. Nem sikerült, így szemrehányások áradata özönlik felé. De mi mit tudunk ? Semmit. Talán éppen azért egyezett bele abba hogy gyermekei legyenek, mert volt egy feltétele : hogy folytathassa a hegymászást, és ezt felesége elfogadta.
Igazszó
2023. május 29. 09:43
A vesződséges és költséges öngyilkossagát támogató családja nincs döntési helyzetben. A szponzorok leléceltek a felelősség elől, a médiapatkányok még lehúznak párszáz bőrt a hulláról. Nekik meg se pénzük, se emberük nincs a hulla felkutatására és lehozatalára. Végül is teljesült egy a szeretteire magasról szaró mániákus vágya: örökre a hegyen maradt.
kujon
2023. május 29. 09:38
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vitt magával oxigént?Ameddig bírja tüdővel, addig ment volna, de ha már látni, hogy semmi esély oxigén nélkül, akkor beleszív, feljut és vissza is jön. Tehát az élete nem lett volna kockáztatva (annyira). Vagy így már smafu, nullázódik a teljesítmény, vagy mi a fax? Érthetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!