„Dióként törjük össze az Abramsokat” – Kadirov elárulta, milyen harckocsikkal vonulnának be Kijevbe

2023. május 17. 08:05

A csecsen vezető szerint az ő harkocsijaikhoz képest az Abrams olyan, mint egy gyerek pedálos autó.

2023. május 17. 08:05
null

A Jerusalem Post Ramzan Kadirov meghökkentő Telegram-bejegyzéséről írt. A csecsen vezér arról értekezet, hogy a korszerűsített T–72-es orosz harckocsik mögött elbújhatnak az amerikai M1 Abrams tankok.

Mint fogalmazott:

A csecsen hadúr szerint ugyanis a T–72-es harci teljesítmény, irányítás, védelem és kezelhetőség terén is a külföldi felszerelések fölött áll, magasan fölülmúlva azokat.

– méltatta Kadirov a harckocsit.

 Hozzátette: „Ilyen tankkal vonulunk be Kijevbe, nácítlanítunk egyet, és dióként törjük össze az Abramsokat!”.

***

Nyitókép: Telegram

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. május 17. 13:09
Most már kezdem érteni: miért nem boldogul a világ egyik legnagyobb hadsereggel rendelkező országa - immár másfél éve, a nála jóval kisebb és gyengébb Ukrajnával...
zuriktodor
2023. május 17. 12:43
Ez a fiú egy bohóc. Borzasztó. Én lennék a legboldogabb, ha ez az Ukrajnának nevezett valami rendesen vissza lenne nyírva az ott élő nép országszervező képességeihez, de ez a csecsen pojáca az állandó hülyeségeivel nagyon idegesítő.
olajfa1
2023. május 17. 12:41
Tudtommal a németeknek 500méterről is csak 90fokos becsapódásos 155-ös "kommulatív" lőszerrel sikerült csak átütni a kisérleti páncélt... amig a KRUPP-ékat egy 125-ös páncélelhárítóval is sikerült... Úgy hogy fel van adva a lecke... Persze más fajta módszerrel is veszélyezhetik a az ellenséges harckocsit...
Le_az_Adok_75_szazalekaval_part
2023. május 17. 11:44
Ennek a szájkarate bohócnak rendre jár a nyakán lévő segge, de amikor harcolni kellett, akkor mint a kisnyuszi elfutott a ukrán erő elől, miután mint a mákot, úgy aprították a csecsen hordákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!