Rákay Philip: Hatalmas diáktünci a Sándor-palotánál

2023. május 30. 20:23

„Vajon Hadházy is kint alszik, orrára tolt szemüvegében? Nagyon izgi” – írta a médiaszereplő.

2023. május 30. 20:23
null

Rákay Philip Facebook-oldalán kommentálta a legújabb diáktüntetést. „Sátrakat is vernek, lesz virrasztás, szójás latte, helyesírási verseny, meg DIK-TA-TÚÚÚÚÚÚ-RA kántálás kánonban” – írta.

Rákay Philip arra is kíváncsi, hogy Hadházy Ákos tiszteletét teszi-e majd a tüntetésen. „Vajon Hadházy is kint alszik, orrára tolt szemüvegében? Nagyon izgi” – fogalmazott a médiaszereplő.

***

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. május 31. 17:19
Szép nyári idő van. Jó hecc a Karmelita Kolostor előtt üldögélni és a turisták által fényképeztetni magukat iskolai dolgozatírás vagy felelés helyett. Vajon, hogyan oldják meg az igazolatlan hiányzást ? Mert ha nem hivatalos szakszervezet hirdeti meg a sztrájkot, akkor ez igazolatlan hiányzás.
szürkeSzarvas
2023. május 31. 12:20
A Kálmánka "szösszenetére" ugranak a zsici "bloggerek"-mert ugye nekik fajtabéli,és mégis a Patás szekerét tolja-pénzért,ami nekik járna(!) -no meg a géMercit is irigylik.(Az is nekik járna) :)
manitowoc
2023. május 31. 10:30
Na, RákaKálmi, akkor én meg mutatok neked egy libernyák FIDESZES (ülő)tüncikézést, ahol "mintegy 30 FIDESZ-aktivistá"-ról írnak de az MTI képén még húszan sincsenek a libernyák FIDESZES TÜNCIKÉZŐK: https://archivum.mtva.hu/photobank/item/MTI-FOTO-c3lsd1FweTdIMUhMeXJRRDI0UnhJUT09 (:-))))))))))))))))))))
Armageddon
2023. május 31. 10:29
Kakálmán, kétmillióan csak TI tudtok lenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!