Pumped Gabo templomba jár és a rajongóit is erre biztatja

2023. május 24. 11:34

A testépítő influenszer saját bevallása szerint megvilágosodott és reméli, a követői is rátalálnak Istenre.

2023. május 24. 11:34
null
Sal Endre

Egy videóban Szabó Gábor (alias Pumped Gabo) azt is elmesélte, hogyan lett templomba járó ember. Mint elmondta, egy forgatás után Budapest belvárosában sétáltak, amikor kellemes zenét hallott: „Elindultunk a zene irányába. Hallgattuk, aztán egyszer csak a templomoz vezetett az út.

El is érzékenyültem” – mondta az influenszer, aki a videóban arra is kitért, örülne, ha a követői közül többen csatlakoznának hozzá és együtt mehetnének Isten házába.

Szabó Gábor, alias Pumped Gabo. Fotó: Facebook/Pumped Gabo

A komoly hangvételű felvételen azt is jelezte, ne miatta menjenek vele, mert nem közönségtalálkozót akar a templomban, s amúgy is, ne őt, hanem ahogy a Bibliába is benne van: Istent imádják.

– mondta a felvételen. A videóval kapcsolatban a Mandiner megkereste Pumped Gabót, aki elmondta, boldog, hogy a felhívására több mint ötszázan jelentkeztek, ám ma este egyelőre még négy követője társaságában megy templomba: „Szeretném, ha ez a szám egyre csak növekedne, mert nincs jobb dolog, mint Istenhez vezetni az embereket. Én az életemben ugyanis már csak olyat szeretnék tenni, amely Isten szemében jó!” – összegzett a megtért influenszer a Mandinernek.

Nyitókép: Szabó Gábor, vagyis Pumped Gabo. Fotó: Instagram/Pumped Gabo

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. június 07. 02:16
Legalabb nem drogos, mint a tobbi "influenszer".
nemmondom
2023. június 05. 17:45
Kár, hogy nem iskolából jött ki a zene.
flesh ripper
2023. június 02. 06:59
Legyünk jóhiszeműek!
ecceeecce
2023. május 25. 12:14
Chancel vagy reset? Szavazzatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!