A magyar globalisták bevédik az OTP-t

2023. május 26. 06:28

Szerintük ha ők lennének kormányon, nem lenne ukrán szankció és jönnének az EU-s pénzek.

2023. május 26. 06:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Amikor az ukránok és a hazai globalisták egy csapatban játszanak. A Játék teljesen világos: Ukrán barátaink, akiket fegyverek kívül mindennel elláttunk, teljesen értelmetlenül és indokolatlanul listázzák az OTP-t, hogy a magyar globalisták lecsapva a magas labdát bevédjék a magyar bankot és a felelősséget a minden bizonyítékot nélkülöző oroszkártya előhúzásával a magyar kormányra hárítsák.

Ha megfigyeltétek, akkor ugyanezt a játékot játsszák a nekünk jogosan járó EU-s pénzek kapcsán is. Mindkét esetben a következő állítsuk: ha ők lennének kormányon, akkor bezzeg nem lenne ukrán szankció és jönnének az EU -s pénzek is; na igen meg jönnének a bevándorlók, jönne a háború, az óvodákat, iskolákat pedig elárasztaná a gender propaganda. Egy lépéssel sem engedjük őket közelebb a hatalomhoz, mert az elmúlt száz évben megtanulhattuk, hogy a baloldal árulásának nagy ára van, amit egy egész nemzet fizet.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2023. május 28. 10:32
és a fidesz ezeket az agglomerációs félprolikat eteti...
Lajoss
2023. május 26. 17:24
Biczitomi,ez annyira együgyűen primitív..te tényleg író lennél?
cinkegolyó
2023. május 26. 15:17
Ha a libsik lennének kormányon, lehet, hogy jönnének az EU-s pénzek. De hamar el is tünnének a semmibe, jó példa erre ahogy Karigeli eltüntette a főváros pénzét két és fél év alatt, szinte semmi nem fejlődött, sőt visszafejlődött amióta ő és a negyvenvalahány fős bandája uralkodik Budapesten.
ericco
2023. május 26. 10:42
A kozpenzbol kitartott propagandistak ugy allitjak be a globalista kifejezest, mintha az valami negativ lenne, es Orban meg a tobbi illibsi politikus nem lenne ugyanugy globalista. Hihetetlen ez a szellemi pusztasag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!