Jól áll neki a nőies megjelenés, de a legjobban a nadrágkosztüm – Kovásznai Andrea Hosszú Katinka stílusáról

2023. május 17. 21:00

Bár a versenysport kemény világában töltött sok évet, egyértelművé vált ez idő alatt, hogy Hosszú Katinka szeret nőiesen öltözködni. Ugyanakkor önazonosabbnak látom a kicsit maszkulinabb stílust az esetében – mondja lapunknak Kovásznai Andrea. Először elemeztünk sportolót a Kifutóban!

2023. május 17. 21:00
null

Kovásznai Andrea és Szalai Laura írása

A stílustanácsadó szerint korábban nem igazán érdekelte az embereket az élsportolók megjelenése, csak az számított, hogy milyen teljesítményt tudnak nyújtani a pályán. „Mostanra viszont a leghíresebb sportolók többet keresnek a saját személyes márkájukból, mint mondjuk a munkaadó egyesületüktől, már pedig előbbinek egyértelműen része a stílus” – mutat rá. Hozzáteszi, hogy az élsportolóknak kötelező a szponzoráló márkák viselése, ami sok kötöttséget jelent a nyilvánosság előtt, s ezáltal háttérbe szorul az önkifejezés. Ráadásul sok sportolónak kihívást jelent, hogy izmos testalkatán stílusosan viseljen ruhákat, jegyzi meg a szakértő. 

Nőies stílus az uszodán kívül

Hosszú Katinka esetében úgy véli, hogy az uszodai világon kívül a nőiességében próbálja megtalálni a saját stílusát. „Katinka fordított háromszög testalkatú, amire jellemző, hogy a váll a test legszélesebb pontja, emellett hosszúak a karok és a törzs. Mint minden testalkatnál, ennél is az előnyös testrészeket kell kiemelni, elterelve a figyelmet a kevésbé előnyösekről:

Ez alapján az úszónőnek is a kevesebb több elv értelmében a letisztult vonalvezetésű- és színvilágú darabok állnak jól, amelyeket gyakran előnyben is részesít, de tény, hogy szereti a mintás blúzokat is, fekete nadrágokkal párosítva” – mondja a szakértő.

Emlékeztet, a tavalyi esküvőjén egy klasszikus fazonú csipkeruhát viselt a szertartáson, majd ifjú araként egy attraktívabb tüllszoknyás pánt nélküli ruhát választott magának, a menyecskeruhája pedig egy különleges matyóhímzéssel ellátott Sugarbird ruha volt. „Ezek a választásai is igazolják, hogy Katinka szeretni a nőt megmutatni, biztonságban érzi magát a nőies ruhákban” – fogalmaz, hozzátéve, látszik az is, hogy szeret sminkelni is és ékszereket viselni, ami a fotózások alkalmával is megmutatkozik.

Az elmaradhatatlan baselballsapka

Kovásznai Andrea emlékeztet, hogy Katinka bevezette az Aréna márkával kollaborálva a saját, Iron Lady néven futó márkáját, így üzletasszonyként is megjelent aktív sportpályafutása alatt. „Nagyon tetszik, amikor nadrágkosztümot visel, szerintem összességében jobban áll neki és önazonosabb, amikor kicsit maszkulinabb a megjelenése – az utóbbi években attribútuma lett a mindennapi öltözködés során a baseballsapka, amihez szintén jól passzol a  nadrágkosztüm” – mondja a szakértő.

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quantum
2023. május 18. 01:10
Szeressük azért amit letett az asztalra. Az hogy mi áll jól neki és mi nem az nem érdekel.
igen de nem
2023. május 17. 21:47
Most nézem nem csíkos.Mindegy. Olyasmi. Fekete harisnya, fehér cipő, stb https://spankbang.com/2exe8/video/my+wife+is+my+blessing
igen de nem
2023. május 17. 21:41
A kicsit szigorú, de mégis kurvás cuccok jól állnak neki.
igen de nem
2023. május 17. 21:39
Ilyen gengsztercsíkos öltöny, piros száj(nem kacsa, meg ilyenek), mint selennek az egyik filmjében. Nem lelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!