Férjhez ment Hosszú Katinka

2022. augusztus 22. 22:36

A sportolók a szentendrei Skanzenben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

2022. augusztus 22. 22:36
null

Összeházasodott egymással hétfőn Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. A sportolók a szentendrei Skanzenben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Az esküvőre több sztárpár is érkezett. A friss házasokkal együtt ünnepelt többek között Tóth Gabi és Iszak Eszti is – írta az Index.

A friss házasok 2019 óta alkotnak egy párt, az eljegyzésükre pedig másfél év után került sor, 2022 januárjában. Hosszú Katinka akkor még arról mesélt, hogy nincs meg az esküvői ruhája, de abban biztos, hogy „gyönyörű, letisztult és elegáns” lesz – idézte fel a portál. 

A 36 éves Gelencsér Máténak és a 33 éves Hosszú Katinkának ez már a második házassága.

A kiküldött meghívókon arra kérték a násznépet, hogy tartsák titokban az esküvő részleteit, valamint képet sem tehetnek közzé a nagy napról a közösségi médiában. A Blikk ennek ellenére több vendéget is lencsevégre kapott – tették hozzá.

Nyitókép: Hosszú Katinka Facebook-oldala

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. augusztus 24. 07:41
Menjen.
Töki
2022. augusztus 23. 23:03
Sok boldogságot!
kata56
2022. augusztus 23. 19:38
Legyenek boldogok. És legyen több szerencséjük egymással, mint az első házasságaikban volt. De nem bírom megállni: roppantul ízléstelennek érzem, amikor 2. házasságban házasságkötéskor fehér fátylat visell a mennyasszony...pláne fehér hosszú fátylat... Hajdan fehér mennyasszonyi ruhát fehér fátyollal a szüzen(legalábbis tudottan) férjhez menő leányok viselhettek. Akkor is volt 2. sőt 3. házasság is..de soha senki fehér fátylat többé a fejére nem tett. Többnyire az esküvői ruha sem fehér volt, hanem valami más színű elegáns darab.. Számomra bunkó dolog, amikor a többedik házasságkötéskor is előkerül a fátyol..
Lmcwelt
2022. augusztus 23. 15:33
Elképesztő: egy helyes nő a menyasszony és egy jóképú férfi a vőlegény! Ilyet!!! Gratulálok, sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!