Gulyás Gergely Karácsonynak: Autós tanulmányaihoz egy buszjegy erejéig szívesen hozzájárulok!

2023. május 11. 20:00

A Facebookon került vitába a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a főpolgármester.

2023. május 11. 20:00
null

Karácsony Gergely Facebook-oldalán reagált a Kormányinfóra, a főpolgármester a Lánchíd kapcsán azt írta, „kiderült, mi a fontos a kormánynak a Lánchíd kapcsán. Na mi? Saját maguk. Meg az állami autóik. Nem Budapest, nem Magyarország büszkesége, nem a város jövője, nem az itt élők, dehogy. Csakis a saját kényelmük. Hogy nem sül le a bőr…” A főpolgármester posztját azzal zárta, hogy küld egy BKK gyűjtőjegyet Gulyás Gergelynek, lehet vele menni a Lánchídon is.

Hogy nem sül le a bőr...

„Na, ennyivel is beljebb vagyunk. Kiderült, mi a fontos a kormánynak a Lánchíd kapcsán. Na mi? Saját maguk. Meg az állami autóik. Nem Budapest, nem Magyarország büszkesége, nem a város jövője, nem az itt élők, dehogy. Csakis a saját kényelmük. Hogy nem sül le a bőr... 

– kezdte válaszát a tárcavezető. Gulyás Gergely azt írta, neki a tömegközlekedés nem újszerű élmény, hiszen évtizedeken át használta a BKV-t.

– folytatta.

Gulyás Gergely ezért Karácsony Gergelynek az ügy sürgősségére tekintettel figyelmébe ajánlotta az S.O.S. Autósiskolát és bízik benne, hogy 

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. május 12. 14:51
A fővárost most pontosan úgy vezetik mint amikor kormányon voltak, a vagyont felélik elherdálják, kölcsönökből élnek. Ezer csatornán szívják el a pénzt tanácsadók, tanulmányok segítségével. Nem érdekli őket a főváros csak a kasszájához való hozzáférés, most hogy megszedték magukat a következő parlamenti választásra. Budapest már nem fontos így akár el is veszíthetik, hiszen amúgy is csődbe vitték.
Abiondi
2023. május 12. 09:15
Pá, galambom!
Coupdetat
2023. május 12. 08:07
Én egy orosz metrójegyet küldenék a Faszparasznak.
Je suis gázvezeték
2023. május 12. 06:48
Karácsoly kellemetlenkedni akar, de tartok tőle, hogy erre is alkalmatlan. (Lenne inkább Bahmutban polgármester, ott nehéz lenne további károkat okoznia.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!