„Összetörünk téged, Te söpredék” – Dúró Dóra is felkerült Ukrajna ellenségeinek listájára

2023. május 02. 14:23

„Győzelmünk után megtalálunk és mindenért felelni fogsz!” – a Mi Hazánk közleménye szerint ilyen szidalmakkal illették Dúrót.

2023. május 02. 14:23
null

A Mi Hazánk Mozgalom közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy Dúró Dóra az ukrán nacionalisták célpontjává vált egy korábbi kijelentése miatt. Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a jobboldali politikus azt nyilatkozta, hogy Ukrajna NATO-csatlakozásához Oroszország engedélyét kell kérni.

Nemsokkal ezt követően, Dúró Dóra neve felkerült az „Ukrajna ellenségeit listázó” Mirotvorec nevű weboldalra. Magyarázatképp azt írták, hogy a magyar politikus megsértette Ukrajna területi integritását és szuverenitás, továbbá ukrán-ellenes és Kreml-párti propagandát terjeszt.

„Összetörünk téged, Te söpredék. Dicsőség Ukrajnának! / Győzelmünk után megtalálunk és mindenért felelni fogsz!” – a párt közleménye szerint ilyen szidalmakkal illették Dúrót.

Nyitókép: Dúró Dóra Facebook-oldala 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiberius1
2023. május 03. 09:12
És ismét megszólalt az eukomformos Ukrajna.Remélem jol elkenik a pofájukat az oroszok. Támogatnam a lőszer és fegyverküldést is.Termeszetesen az oroszoknak.
vikiva
2023. május 02. 21:48
És úgy látszik ettöl félnek a brusszeli csürhék!
Kivűlálló
2023. május 02. 20:28
Ezek a büdös, tetű ukránok csak nem férnek a bőrükbe! Én kimondottan örülök annak, hogy az oroszok irtják őket, mint a gyomot! Ukrajna a világ szeméttelepe, ahol a legtöbb parazita patkány él!
Kanmacska
2023. május 02. 20:19
Ez az ukránok kulturális szintje. Egy politikust fenyegetnek. Így. És ezeknek a neonáci gyökerekenek szláváznak itt olyanok, akik magyaroknak mondják magukat. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!