Novák Katalin részvétét nyilvánította a belgrádi lövöldözés áldozatai családtagjainak

2023. május 03. 13:28

Magyarország nevében szeretném kifejezni legmélyebb részvétemet – írta Twitter-oldalán az államfő.

2023. május 03. 13:28
null

Novák Katalin köztársasági elnök részvétét fejezte ki a belgrádi lövöldözés áldozatai családtagjainak és a szerb nemzetnek szerdán.

„Magyarország nevében szeretném kifejezni legmélyebb részvétemet Vucic elnöknek és rajta keresztül a szerb nemzetnek, valamint a belgrádi iskolában történt tragikus lövöldözésben életüket veszítettek családjainak. Imádkozunk az áldozatokért és családjaikért” - írta Twitter-üzenetben Novák Katalin.

***

A nyitóképen a lövöldöző látható. Fotó: Oliver Bunic / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2023. május 03. 14:40
Nekünk is ideje felkészülnünk arra az erőszaklavinára, amit a liberalizmus zúdít ránk. Ami itt történt, az Alinsky-kiskáté egyik fejezetének megvalósulása. A balliberalizmus ideológiája adja az ifjúság kezébe az erőszak fegyvereit, áldozatul felhasználván őket (pl. Pankotai Lili). NE HAGYJUK!
zoles
2023. május 03. 14:18
Ez Amerika?!
Tommaso
2023. május 03. 14:12
egy sms nem lett volna elég? Azért Magyarország pokoli mázlista. Miközben a magyar kormány támogatja a terroristákat, mégis Szerbiában történik terrorcselekmény.
Mich
2023. május 03. 13:57
Részvétnyilvánítás a Twitteren. Hová jutottunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!