Itt egy új, fergetegesen vicces videó a woke-őrületről és a nemváltó műtétekről!

2023. április 20. 10:55

Egy 14 éves lány tetoválást szeretne, de mivel az az Egyesült Államokban illegális ebben a korban, valami egészen mást ajánlanak neki az üzletben… A BabylonBee humoros videóban mutatja be, mennyire abszurd a nemváltó műtétek totális liberalizálása.

2023. április 20. 10:55
null

A BabylonBee olyasmi, mint a Hírcsárda volt itthon, amíg jó volt; csak jobb.

Álhíreikben és rövid videóikban rendszeresen pellengérezik ki a korszellem visszásságait, most éppen a nemváltó műtétek körüli brutális kettős mércére világítanak rá egy lány karakterén keresztül: lényegében minden tiltott az ő korában, kivéve a nemváltó műtéteket.

A történet szerint egy tinédzser lány – komikusan bénán felragasztott álbajusszal, magát sokszor leleplezve – beoson egy tetoválószalonba, ahol próbálja meggyőzni a tulajdonost/tetoválóművészt, hogy varrjon fel rá valamilyen figurát, hiszen elmúlt 21 éves, ami a törvény szerinti korhatár a tetoválásokhoz.

A boltos leleplezi, kiderül, hogy még csak 14 éves, ezért a szülei engedélye nélkül nem csináltathat tetoválást. „A tetoválások maradandóak” – próbál a lelkére beszélni a tulaj, és innentől kezdődik a móka.

– Egy csomót gondolkodtam rajta, és semmi nem tud eltántorítani! Ide szeretném, pont a nyakamra, hogy mindenki láthassa... várj, mégsem, inkább egy pillangót szeretnék a derekamra! Vagy talán Ariana Grande-t, ahogy egy fánkot eszik! Igen, ezt!

– Tudom, hogy azt hiszed, tudod, mit szeretnél, de a tetoválás nagy dolog. Én 21 évesen tetováltattam először, és nem volt a legjobb döntés (a férfi karján villan egy, azóta nemierőszak- és pedofilvádakkal lesittelt Bill Cosby szerepel rajta szívecskével – a szerk.) Szóval mindenképpen a szüleidnek kell jönnie és aláírnia erről egy nyomtatványt.

– De a szüleim nemet mondanak majd! Olyan szigorúak! Sosem engednek semmit! Pedig ez az én testem, az én döntésem!

A lány csalódottnak tűnik, vigasztalódna.

– Esetleg akkor vehetnék egy cigit?

– Semmiképp! A dohányzás nagyon rossz, oda kell figyelned a tüdődre!

– Esetleg egy sört?

– Nem.

– Egy elektromos cigit?

– Nem!

– Legalább egy öngyújtót?

– Ebben az államban nem!

– Vezethetek autót?

– Bocs...

– Kaphatok egy könyvtári olvasójegyet?

– Nem.

– Egy üveg köptetőt?

– Amit meginnál?

– Tűzijátékot?

– Felrobbanthatnád magad!

– Esetleg egy Ruger GP100-as revolvert?

– Még kilőnéd a szemed!

– Ezt a Turok 2 videójátékot? (földönkívüli, diszonauruszszerű lényekre lehet benne vadászni 1998-as grafika mellett – a szerk.)

– Nem! A videójátékok erőszakra buzdítanak! Lehet, hogy éppen emiatt egyszer kimész majd, és lelősz pár dinoszauruszt!...

– Oké... akkor... esetleg elvégeztethetnék magamon egy visszafordíthatatlan nemváltó műtétet?
– Semmi gond! Akár már most is belevághatunk!

– Ó... király! Nem kell hozzá a szüleim engedélye?

– Persze, hogy nem! Mi van, ha esetleg nem elfogadóak?

– Ez egy picit túl gyors nekem... van bármi más, amit kaphatnék inkább?

– Hát persze! Különleges kettőt kapsz egy áráért abortusz-akciónk van ma!

– Megértem, hogy ez egy nagy döntés, vannak, akik perceket is gondolkodnak rajta... de mit szólnál hozzá, ha egy kis pubertásblokkolóval kezdenénk?

A jelenet horrorisztikus hangulatúba csap át, a kislány elszalad, a biztonsági őr az ajtóban még csóválja a fejét: „tetoválást az ő korában? Hová tart ez a világ…”

Nyitókép: jelenet a videóból (YouTube)

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2023. április 21. 14:19
Ezért menekül ezek elől minden normális. Befagyasztják a bankszámládat, buzit akarnak belőled csinálni, ha nem vagy fekete, azt akarják vezekelj és csókolgasd a cipőjük orrát, a gyerekedet ki akarják venni a kezedből, hogy pedofilok szórakozzanak velük. Inkább nem kell nekik a dollár, szabadon kereskedhetnek és ezért nem várják el tőlük, hogy megváltoztasság értékeiket.
Reszelő Aladár
2023. április 21. 08:35
Óriási. Ha pedig majd igaz lesz, akkor leszünk igazán gondban. Az inga ugyan visszaleng majd, de addigra a károkozás már megtörtént. A szülő dolga, hogy kiképezze a gyerekét az ilyen szarságot ellen. Hogy a fiút fiúnak, a lányt lánynak neveljük. Ha megtesszük, ezeknek a szarjankóknak nem lesz esélyük.
nempolitizálok
2023. április 20. 17:14
"Pubertásblokkoló":)))) Szerencsétlen örökre libsi marad, mert nem növi ki.
pragmatika
2023. április 20. 17:12
A csajszi nagyon jól játssza a szerepét. :) Amúgy a kis jelenet, egy tendenciát akar ironizálni, ez a lényege. Ilyen szempontból lényegtelen, hogy az usákoknál hány éves kortól engedik MOST még a nem váltást. Van olyan állam az usában, ahol 21 éves kor alatt nem fogyaszthatsz alkoholt. De nem váltást azt hogy úgy mondjam sokkal "rugalmasabban" kezelik. Na, erről szól ez a video.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!