Itt nem lesz Majdan

2023. április 26. 20:15

Mi vagyunk a békés többség, a fizetett provokátorok esélytelenek sikert elérni.

2023. április 26. 20:15
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf

„Van számukra ugyanakkor egy rossz hírem: itt nem lesz Majdan. Lehet próbálkozni, de a magyar nép látja, kik ezek és mi a megbízatásuk. Majd lesznek róluk cikkek meg bejátszók, de a magyar választópolgárok többsége józan belátással bír.

Hisztériázzatok, kit érdekel? Ez itt, nem éppen kedves provokátorok, nem Ukrajna, de nem is a Balkán. Bőven fejlettebb és magatehetősebb ahhoz a középosztály, hogy olyasfajta morfondírozásokkal célt érjetek, mint amiket a fent említett helyeken meg lehetett cselekedni.

Mi vagyunk a békés többség, a fizetett provokátorok esélytelenek sikert elérni.

Azért csak hajrá, üdítő és erőt adó nézni, ahogy ökölbe szorult fejjel kellemetlenkedni próbáltok.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. április 27. 13:56
Reméljük. De a szarkavarók nem fogják abbahagyni, ha nem lehet a népet, majd megkavarnak mást. Némi előjeleket már látok december óta.
makapaka2
2023. április 27. 09:13
káoszteremtést
makapaka2
2023. április 27. 09:13
Ezek a kordont bontogató,naplopó degeneráltak pedig a káoszteremtét, anarchia keltést kapták feladatul.Békésen nem sikerült hatalomra jutniuk, most ilyen aljas módon próbálkoznak.
Agnieszka
2023. április 27. 08:02
Az ökölbe szorult fej aranyos, bár így is maradna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!