Nagyon kiakadt az izraeli politikus Gyöngyösi Márton széder-esti vacsoráján

2023. április 17. 20:06

Tamir Wertzberger, a Likud nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátora szerint ez a baloldali liberális-globalista erők politikai taktikájának egyértelmű jele.

2023. április 17. 20:06
null

Az izraeli kormánypárt nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátora is reagált arra, hogy David Pressman amerikai nagykövet meghívta széderezni a múlt héten Gyöngyösi Mártont, a Jobbik elnökét. Tamir Wertzberger a Tűzfalcsoportnak beszélt arról, véleménye szerint több szempontból is rossz lépés volt Gyöngyösit meghívni a rendezvényre.

Felidézte, hogy Gyöngyösi a múltban nem egyszer tett antiszemita és Izrael-ellenes kijelentéseket. Álláspontja szerint 

Bár Pressman korábban elmondta, pontosan a korábbi nyilatkozatai miatt hívta meg a Jobbik mostani elnökét, Wertzberger szerint ez nem más, mint a 

baloldali liberális-globalista erők politikai taktikájának egyértelmű jele.

A likudos politikus megjegyezte, lehetetlen elválasztani Gyöngyösi Márton és pártja toleranciáját és elfogadását attól, hogy ők most a balközép, Orbán-ellenes blokk politikai szövetségesei. Úgy fogalmazott: sem a párt, sem annak elnöke eddig nem mutatott semmilyen valós és őszinte tettet, amivel bizonyítani tudnák, hogy valóban letértek a rossz útról.

Tamir Wertzberger képmutatónak titulálta Gyöngyösi Márton és a Jobbikot, szavai szerint nagy kárt okoznak a zsidóknak és az antiszemitizmus elleni küzdelemnek.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
svejk recidivus
2023. április 18. 18:36
Próba szerencse:ha Ukrajnában a neonácikat annyira remekül fel lehet használni, akkor itt is hátha..
Igazszó
2023. április 18. 11:57
Zsidó belharc. Minden pofon jó helyre megy! Pusztuljanak!
Sclerotic
2023. április 18. 10:48
A gerinctelenséget magas fokon képviseli Pressman...
cutcopy
2023. április 18. 08:07
A kipában széderező Gyöngyösit valójában szavazóinak kéne értékelniük..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!