Gyöngyösi Márton tíz éve még a „cionista háttérhatalomról” beszélt, most szédert ünnepel

2023. április 10. 19:04

A Jobbik elnöke tíz éve anticionista gyűlésen szólalt fel, most a szédert ünnepli zsidó vezetőkkel és az amerikai nagykövettel.

2023. április 10. 19:04
null

Fokozott rendőri jelenlét mellett 2013 májusában tartotta meg a Jobbik Budapesten azt a tüntetést, amelyet a bolsevizmus és a cionizmus áldozatainak emlékére hirdettek meg a Zsidó Világkongresszus kapcsán. Ezen a demonstráción felszólalt Gyöngyösi Márton is, aki hosszan beszélt a „cionizmus bűneiről”. Akkor valószínűleg még Gyöngyösi Márton se tudhatta, hogy tíz évre rá az amerikai nagykövet társaságában fogja eltölteni a széder-esti vacsorát, kipával a fején. 

A Jobbik-Konzervatívok jelenlegi elnöke akkori beszédében arról érkezett, hogy „azért kell mindenkit, aki Izrael állam politikáját és a cionizmus térhódítását kritizálja, az antiszemitizmus bélyegével ellátni, hogy azzal elkendőzzék, eltereljék a figyelmet a cionizmus bűneiről”.

Gyöngyösi Márton úgy folytatta, a világ „cionizmus szolgálatában álló zsidósága sötét szerepet játszott” a kommunista diktatúrák működtetésében. A pártelnök szavai szerint a zsidók iszonyatos gyalázatot követnek el Izraelben az ország megalakulása óta.

„Az a módszer, ahogy Izrael (...) kiszorítja az őshonos palesztin népet saját földjéről, olyan méretű genocídium, amit még a náci Németország ideológusai megcsodáltak volna” – mondta akkor Gyöngyösi Márton, aki most zsidó vezetőkkel ünnepelte a szédert, David Pressman amerikai nagykövet meghívására.

A 2013-as beszédet itt tudja visszahallgatni:

***

Nyitókép: Képernyőmentés

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. április 11. 07:18
Gyöngyösi Márton tíz éve még a „cionista háttérhatalomról” beszélt, most szédert ünnepel Cionista háttérhatalom ma is van, a szédert ma is ünneplik, a média manapság is rágódik a semmin. Változott talán valami?
NKFF
2023. április 11. 06:31
Ezeknek a politikusoknak köpönyegből egész ruhatáruk van! (Hofi)
Igazszó
2023. április 11. 06:16
Zsidó belharc. Minden pofon jó helyre megy! Pusztuljanak!
Micó
2023. április 11. 02:45
Gyurcsányék érdekében nyírják ki . Már csak egy verébszar a járdán. Most ez a szerepe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik