Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Reuters: Magyarország felmentést kaphat a következő uniós szankciók alól

2023. április 05. 13:05

Brüsszel húsvét utánra tervezi a tizenegyedik szankciós csomag kidolgozását.

2023. április 05. 13:05
null

Húsvét után a tizenegyedik oroszellenes szankciócsomagról tárgyal az EU, amely alól mentességet kaphat a magyar kormány – derül ki Reuters cikkéből. Három európai diplomata arról számolt be a lapnak, hogy az Európai bizottság húsvét után konzultációs fordulót indít, hogy megtárgyalják a tizenegyedik szankciós csomagot. 

A legújabb intézkedéssel a lap információi szerint a Roszatom ellen terveznek szankciókat bevezetni, illetve az orosz nukleáris ágazat európai korlátozását próbálják elérni. 

Magyarország mentesülne a szankciók alól, ahogy már korábban, december 4-én is felmentést kapott, és továbbra is vásárolhatot orosz olajat.

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. április 05. 19:48
"Reuters: Magyarország felmentést kaphat a következő uniós szankciók alól" Eddig a szankciókat okolták Viktorkáék, most mi lesz az újabb mumus? Mert hát ugye valakit, valamit mindig muszáj hibáztatnia a tévedhetetlen Viktorkának. Mondjuk ezek a tévedhetetlen fiúk éve óta nem tudnak olyan költségvetést csinálni, amit ne kelljen utólag jelentősen módosítani. Ha ilyen kis dolgokban nem megy nekik, akkor a nagy dolgok esetén hogy lehetnek tévedhetetlenek?
fogas paduc
2023. április 05. 18:12
Libsik figyeltek? Magyarország akkor nem emel vétót a szankciók ellen, ha azok alól a szankciók alól felmentést kap. S idáig minden olyan szankciónál ez így volt, ami az elemi létérdekünket veszélyeztette
Gyzoltan
2023. április 05. 17:40
"Magyarország felmentést kaphat a következő uniós szankciók alól" Lassan megfojtja a magyarságot a sorozatos mentesség! -mely csak hivatkozási alap..! Pontosan olyan, mint amilyen hatásos a "Numerus Clausus" törvény végrehajtása volt; teljesen figyelmen kívül volt hagyva, de hivatkozni lehetett rá... Bezzeg a gyilkos zsidó bolsevizmus 1945-ös térnyerése, "kiteljesedése" után, aztán tényleg volt szelekció, meg kitelepítés, mely a mai napig is hat.., hatásos, elég egy diszkriminatív magyarellenes "Nulla Tolerancia", és már szó sem érheti a zsidóság házelejit...
zorroro
2023. április 05. 17:25
Magyarország felmentést kap a szankciók alól, ennek ellenére egyedül Mo.-n van "szankciós infláció", ami az Európa-bajnok magas inflációt és világbajnok magas árakat jelenti. Ilyen közgazdasági kategória természetesen nincs, csak saját gazdaságpolitikájának a csődjét így nyomja le az 1bites választói torkán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!