Pottyondy: Arra gyanakszom, hogy Mészáros Juli megjegyzéseket tett férfikollégái fenekére

2023. április 28. 12:28

Nagy port kavart, hogy a 444-en belül vizsgálatot indítottak egy meg nem nevezett középvezető ellen.

2023. április 28. 12:28
null

Szerdán számoltunk be róla, hogy azonnali hatállyal átszervezték a 444 működését, miután több munkatárs is kikelt egy középvezető ellen, aki állításuk szerint 

„toxikusan, zaklató magatartást folytatott”.

Kiderült, hogy a laptól nem bocsátottak el senkit, egy külső szakértő vizsgálatot indított, mely megállapította, nem igazolt zaklatás. Sajtóinformációk szerint „komoly, cégen belül belső feszültségek előzték meg a panasz megtételét”.

Pottyondy Edina közösségi oldalán ezzel kapcsolatban arról írt, olvasta az érintett ügyet, majd arról érkezett, vajon mi történhetett.

„Arra gyanakszom, hogy Mészáros Juli megjegyzéseket tett férfikollégái fenekére, a konyhában hozzádörzsölte melleit a fiúgyakornokokhoz, böfögéssel és hangos fingással tette kellemetlenné az irodai légkört, valamint férfikollégái írásait cinikus gúnnyal vagy sértő kioktatással illette” – írta a humorista. 

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. április 29. 07:50
Klicskó már csak tudja.
Brandon the great Negro
2023. április 29. 06:24
"humorista" #?
krampus
2023. április 28. 23:27
Ez a nonek mondott ize azon akadt ki, hogy egy no a mellett a ferfihoz dorgoli? Hat ez tenyleg hulye. A ferje se normalis. Amugy meg milyen buzik lehetnek a 444-ben, hogy ezen kiakadtak? Inkabb orulnenek, hogy a reggeli kavezas melle meg le is szopja oket a kanos csaj, ha kerik. Induljon jol, a nap!
mijjamano
2023. április 28. 22:02
Pottyodék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!