„Olivér, gyáva vagy” – itt van Pottyondy Edina reakciója Nacsa Olivér mondataira

2023. április 02. 17:34

„Ha lennének tökeid, azt mondtad volna, nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz” – fogalmazott a Momentum Mozgalom korábbi elnökségi tagja.

2023. április 02. 17:34
null

Mandiner korábban írt róla, hogy Nacsa Olivér humorista a Karc FM Bezzeg című műsorában pályatársairól is beszélt. Többek között Pottyondy Edináról, aki kapcsán megjegyezte, „a humor nem egy női műfaj”. Majd hozzátette, hogy azt sem tartja szerencsésnek, hogy „a poént trágársággal helyettesítik”.

Megérkezett a válasz a Pottyondy Edinától: „Védelmembe kell vennem Nacsa Olivért. A kommentelők sokan nevezeték humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának, de azt gondolom, akik ezt emelték ki, félreértették őt” – fogalmazott Pottyondy, majd megjegyezte, hogy azért egyetért a kommentelőkkel.

Olivér, gyáva vagy. A riporter azt kérdezte tőled, mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam.

Ha lennének tökeid, azt mondtad volna, nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz. Ehelyett arról kezdtél álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk és a közönségnek sincs rá fogadókészsége” – mondta a Momentum Mozgalom korábbi elnökségi tagja.

Pottyondy a válaszvideó végén úgy fogalmazott: „Attól, hogy a köztévé a te ótvar pojácáskodásodhoz szoktatta Magyarországot, attól te még nem lettél vicces. Csak Magyarország lett egy sokkal szomorúbb hely”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2023. április 04. 10:05
Unalmas már, te sértett ember! Puzsérral a hátad mögött könnyen lehet üvöltözni meg támadni. Azért mondta ezt Nacsa, mert nem akart megbántani. Lépjél túl, cáfolj rá, sziporkázz tovább, te rendkívül tehetséges humoráns!
Hajdúbüszkevarjú
2023. április 03. 22:16
Vihar a biliben!
syphax
2023. április 03. 13:51
Ja hogy Plottyondiner BEDINA NEM NŐ!? AKKÓ' ÖSSZESZARHASSUK MAGUNKAT A RÖHÖGÉSBŰL KIFOJÓLAGSSAN.....OLYAN GUMOROS EZ A DELFINÁLLAT.
Brandon the great Negro
2023. április 03. 13:13
#balfaxedina
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!