Nacsa Olivér: A humor nem nőknek való műfaj (VIDEÓ)

2023. április 01. 18:55

A humorista szerint „Bödőcs Tibor zseniális tehetség, bár a baloldal szócsövévé vált”.

2023. április 01. 18:55
null

Nacsa Olivér humorista volt nemrég Lentulai Krisztián vendége a Karc FM Bezzeg című műsorában. A humorista a beszélgetés során felidézte, hogy már egy 2006-os Heti Válasznak adott interjújában megvallotta polgári, keresztény értékeit, ám akkor még nem kapott érte hideget-meleget, csak 2010 után, de azóta folyamatosan.

Nacsa azt is elmondta, hogy óva int attól, hogy

összemossuk egy adott művész szakmai teljesítményét politikai nézeteivel.

Beszélt arról is, hogy „Nagy Ervint jó színésznek tartja, Gálvölgyit imádja”, annak ellenére, hogy teljesen ellentétes a politikai felfogásuk. 

„Elfogadás nincs”

A beszélgetés során szó esett a pályatársakról is. Többek között Pottyondi Edináról, aki kapcsán megjegyezte,

Majd megjegyezte, hogy azt sem tartja szerencsésnek, hogy „a poént trágársággal helyettesítik”.

Bödőcs Tibor is szóba került, akit Nacsa egy „zseniális tehetségnek tart, de a baloldal szócsöve lett”. Viszont  úgy fogalmazott, hogy „most mondjam azt, hogy nekem ezzel van bajom? (..) Ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi (...) politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs” – hangsúlyozta Nacsa Olivér.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2023. április 02. 16:03
Ez a Nacsa, ez egy humorista? Még soha, egyetlen poénján sem tudtam elmosolyodni.
Lajoss
2023. április 02. 12:37
Udvari humorrépa..
Menhetten
2023. április 02. 12:30
Sokan életünkben először nevettünk fel valamin, amit nacsa mondott. Ezt a fiút az Illebirális rendszerünk csecsén táplálva tartjuk évtizedek óta. Folyamatosan ott tartjuk a reflektorfényben már mióta. Fogadni mernék, hogy szinte senki sem tudja, hogy miért... Erre tól egy Coming Outtal felérő poént és mindenki bántja... Ez az ember húsz éve nem mondott ilyen vicceset. Hát egy év alatt összesen nincs annyi nézője mint Ráskó Eszternek vagy Kormos Anettnek egyetlen fellépés alatt, pedig ezek a lányok igencsak Nőcisek..
Pierre
2023. április 02. 10:33
az iszlam vilagban plane nem noi mufaj a humor. A civilizalt vilagban meg siman. Ti, orbanistak az elozohoz altok kozelebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!