Alig várom a pólókra is nyomtatható ikonikus fotókat Trumpról bilincsben

2023. április 04. 19:10

Mert az valami brutális dolgot fog elindítani.

2023. április 04. 19:10
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs

„Ha lenne a világon egy ország, ahol a hatalom bebörtönözné a politikai ellenfelét egy választási kampányidőszakban, és miközben napi szinten üldöznék a tisztességes, adófizető családokat, akkor az USA szinte biztosan azonnal katonai bakancsokat követelne és küldene is abba az országba.

Na, akkor tök jó, mert épp van egy ilyen ország, és már ott is vannak az amerikai katonai bakancsok… csak éppen most akkor ki fog kiállni a demokráciáért?

Abban megegyezhetünk szerintem, hogy attól függetlenül, hogy ki mit gondol Trumpról, az Egyesül Államok egy új korszaka köszöntött ma be.

És alig várom a pólókra is nyomtatható ikonikus fotókat Trumpról bilincsben (mugshot). Mert az valami brutális dolgot fog elindítani. És én is akarok egyet.”

Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 05. 18:14
Trump elbaszta. Míg tudhatta volna, nem tudta, míg merhette volna, nem merte, míg tehette volna, nem tette, most meg már úgy játszanak vele, mint labrador a rongybabával.
Zokni
2023. április 05. 16:46
,,Ha lenne a világon egy ország, ahol a hatalom bebörtönözné a politikai ellenfelét egy választási kampányidőszakban, és miközben napi szinten üldöznék a tisztességes, adófizető családokat, akkor az USA szinte biztosan azonnal katonai bakancsokat követelne és küldene is abba az országba.” - ,,írja”. Ez olyan, mintha egy itteni fórumos írta volna. Aki azt hiszi, hogy most a Trump a jó fiú, és azt is, hogy ezt az álláspontot neki kell képviselnie. Sztem, ha egy bűnözőt lecsuknak nálunk, attól még lehet, hogy adózik. Viszont papírja lesz arról, hogy nem tisztességes. Most ennek bizonyítási eljárása indult el odaát.
zsuuuzsaaa
2023. április 05. 08:34
A ballib ezt most rendesen túltolta. Nem tudom, hogy T bűnös vagy sem, de súlyozva a dolgot, az ellene felhozott vádak szálkák a másik oldal gerendáihoz képest. Emellett, ez a bilincses momentum hatalmas reklám lesz a republikánus szavazóknak, mozgósít mindenkit. Ok, a média ballib túlsúlya hatalmas, de a valóság csak benéz ott is az ablakon - pl. bűnözési ráta megugrása. Izgalmas lesz 2024.
Lajoss
2023. április 05. 06:52
A pojáca,Amerika szegénységi bizonyítványa..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!